Vi rekryterar och hyr ut rätt specialister för er i Stockholm

På vårt centrala kontor på Biblioteksgatan 11 i Stockholm hittar ni oss på Jurek. Vi är specialister på rekrytering, bemanning och kompetensutveckling inom Ekonomi, Juridik, HR, Marknad & Kommunikation, Business Support, Life Science och Offentlig Sektor. Läs mer om våra erbjudanden för region Stockholm här nere.

Rekrytering i Stockholm – för långsiktigt kompetensbehov

Vi vet att ett kompetensbehov ofta uppstår plötsligt och oväntat. Att jobba effektivt är en förutsättning för att snabbt fylla ett kompetensbehov och göra en lyckad rekrytering.
Läs mer om hur vi jobbar med rekrytering

Bemanning i Stockholm - För det uppdragsstyrda kompetensbehovet

Att hyra in en konsult i Stockholm via Jurek bemanning är det bästa sättet att snabbt få in kompetens för att lösa ett tillfälligt behov under en begränsad period.
Läs mer om hur vi jobbar med bemanning

Executive Search i Stockholm - För svåra och krävande uppdrag

Jurek Executive Search i Stockholm hanterar de svåraste och mest krävande rekryteringarna där vi matchar chefer, ledare, delägare, partners och specialister med rätt uppdrag.
Läs mer om hur vi jobbar med executive search

Interimslösning i Stockholm – En erfaren chef eller specialist på kort varsel

Behöver du en tillfällig lösning på chefs- eller specialistnivå med kort varsel i Stockholm? Kanske har ni en pågående rekrytering som drar ut på tiden eller så är ni mitt inne i en förändringsprocess.
Läs mer om hur vi jobbar med interim

Skicka en offertförfrågan

Kontakta oss

Vill du veta mer om Jurek Stockholm?
Kontakta oss via uppgifterna här bredvid

Jurek Stockholm

Biblioteksgatan 11, 111 46 Stockholm