Rekrytering och bemanning inom Affärsstöd

Är ni på jakt efter er
nästa

Executive Assistant?Receptionist?Office Manager? Executive Assistant?
Det löser vi!

Senast tillsatta tjänster

Kontorskoordinator som brinner för service med det lilla extra

Executive Assistant till ett nordiskt bolag mitt i City

Jurek logotyp

Customer Care Specialist to BMW Northern Europe

BMW

Higab söker fastighetstekniker

Paralegal to ITB-Med

ITB-MED

Kontorskoordinator som brinner för service med det lilla extra

Experter på att rekrytera och hyra ut specialister och talanger inom Business Support

Jurek Business Supports hjärta är att hjälpa företag och organisationer att få rätt förutsättningar att fokusera på kärnverksamheten och nå en bra lönsamhet. För att lyckas med detta krävs fungerande stödfunktioner (business support) med motiverade och engagerade medarbetare. Vi brinner för att hitta dessa talanger som alla har sin egen unika ryggsäck med erfarenhet, kompetens och personlighet.

 

Specialister på Business Support

Vårt team på Jurek Business Support består av erfarna rekryteringskonsulter, konsultchefer, researchers och talent managers med gedigen kunskap och förståelse för de olika områden vi verkar inom som på olika sätt handlar om kvalificerat stöd inom administration och service.

Vi har själva studerat eller arbetat i de roller vi rekryterar till vilket gör att vi på djupet förstår de utmaningar och situationer som uppstår i det dagliga arbetet. Vi håller oss uppdaterade och har ett genuint intresse för utvecklingstrender som råder på marknaden inom Business Support. Vi fungerar ofta som en strategisk partner och bollplank till rekryterande chefer gällande rekryteringsbehov, kravprofiler och utmaningar i befintlig organisation.

Vårt nätverk på Business Support

Under åren har vi tillsammans byggt upp ett starkt kandidatnätverk som vi vårdar och hela tiden utvecklar vilket ger oss en unik plattform att identifiera och tillgodose både våra kunders och kandidaters önskemål och behov.

Vi strävar alltid efter att uppnå en långsiktig matchning och därför är kandidat och kund precis lika viktiga för oss. Vårt jobb är att validera information, lyssna in och förstå samt ta till oss önskemål och förväntningar från båda håll Många av de kandidater som finns i vårt nätverk har vi följt genom hela karriären – hela vägen från examen. Genom detta bygger vi relationer och skapar oss en förståelse för kandidatens målsättning och nästa steg vilket gör att felmarginalen bland våra rekryteringar är mycket låg.

Vi rekryterar och hyr ut kvalificerad ledningssupport, office managers, juristassistenter och Paralegals, renodlade serviceroller inom kundtjänst, reception och kontor och vi rekryterar och hyr även ut specialister och chefer inom operations management.

Snabbt och träffsäkert

Vårt arbete med search, annonsering, urval, tester och intervjuer syftar till att snabbt hitta den kandidat som har bäst förutsättningar att lyckas. Vi väger in kompetens, erfarenhet, värderingar, motivationsfaktorer och beteende för att säkerställa en långsiktig matchning. Vi hjälper våra kunder med rådgivning, behovsanalys och kravprofil för att vidare identifiera rätt individer som kan bidra till ert företags framgång. Jurek Business Support arbetar alltid med ett gediget researcharbete och erbjuder en noggrann, säker och effektiv process där vi i alla rekryteringsuppdrag är minst två dedikerade resurser.

Garanterad kvalitet

Vi erbjuder färdighetstester och personlighetsprofiler på kandidater som genomförs av våra certifierade rekryteringskonsulter. Vi använder oss främst av TalentQ som består av en personlighetsprofil där man även kan mäta motivationsfaktorer vilket utgör ett utmärkt diskussionsunderlag för att tillsammans med kandidat och kund hitta en matchning i både det som kandidaten och kunden letar efter. Testet innefattar även färdighetstester som kartlägger logisk analytisk förmåga inom det verbala samt de numeriska och spatiala områdena.

Talang på lika villkor

Med utgångspunkt i att talang ska tillsättas på lika villkor hittar och matchar vi rätt talang med rätt roll. Vår inställning till varje rekryteringsuppdrag är att det är matchningen mellan arbetsgivaren och kandidaten som är central. Formella meriter och kunskap är en förutsättning men det måste också vara en matchning kring förväntningar, företagskultur och personlighet. Vår målsättning med varje matchning är inte bara att hitta en medarbetare som har rätt kompetens utan även har rätt förutsättningar och potential till att utvecklas och på bästa sätt bidra till organisationens utveckling.

Läs mer

Områden vi arbetar med inom Business Support

Management Support

Vi på Jurek Management Support är oerhört stolta över att vi fått förtroendet från våra kunder att rekrytera hundratals kvalificerade assistenter genom åren till VD, Ledning och Ägare. Vi har ett starkt nätverk av Assistenter inom näringslivet och lång erfarenhet och djup kompetens om de utmaningar som ofta ställs i dessa utsatta positioner.Vanliga tjänster vi rekryterar till inom Management Support är: VD-Assistent, Executive Assistant, Office Manager, Teamlead och Koordinator.

Paralegals/Juristassistenter

Juristassistenter och Paralegals har vi varit specialister inom sedan Jureks start 2006 och har under åren byggt upp ett stort nätverk inom området. Vi har god förståelse för de utmaningar som kan uppstå och matchar alltid rätt kompetens och personlighet, oavsett om ni söker en temporär eller långsiktig lösning. Vanliga tjänster vi rekryterar till inom Juridisk administration är: Paralegals, Juristassistent, Juriststudent, Legal Assistant.

Service/Administration

Kunderna är bland de viktigaste tillgångarna för ett företag, vilket gör att kundservicen och dess medarbetare är en viktig del i organisationen. Vi hjälper dig att rekrytera serviceinriktad och kompetent personal som behåller dina kunder nöjda. Vanliga roller vi rekryterar till inom området service är: konferensvärdinna/värd, receptionist/front office, kontorsassistenter och roller inom order och logistik.

Bli en del av vårt uppskattade nätverk för Business Support.

Vi letar alltid efter nya stjärnor inom Service, Administration, Management Support och Legal Support för såväl rekrytering som konsultuthyrning. Bli en del av vår talangpool och ta del av spännande inbjudningar och viktigt nätverkande. Registrera ditt CV här.

Registrera ditt CV

Vilket är just ert behov? Här finns våra olika tjänster inom Jurek Business Support

Så tycker våra uppdragsgivare

Se alla case

Skicka en offertförfrågan

Talang på lika villkor!

Jurek är stolta över att kunna bidra till den mediala debatten med hjälp av Jurekbarometern som uppmärksammar orättvisor där talang och potential begränsas.

Läs den senaste rapporten här