Life Science & Engineering

Är ni under tillväxt, startar igång projekt eller söker en ny kollega till teamet inom kvalitet, utveckling eller produktion? Hitta någon som gör skillnad för just er verksamhet. På Jurek Life Science är vi experter på att rekrytera, kompetensutveckla och hyra ut specialister inom Life Science.

Senast tillsatta tjänster

Legal Counsel till Internationella Engelska Skolan

Engelska Skolan

Bolagsjurist till SSAB

SSAB AB

Sälj/ekonomiassistent på deltid i Uppsala

Spännande Tjänst för Erfaren och Strategisk Inköpare!

Jurek logotyp

Senior Business Controller till spännande kund i Göteborg!

Jurek logotyp

Legal Counsel till Internationella Engelska Skolan

Engelska Skolan

Jurek Life Science & Engineering i siffror

0
tillsättningar det senaste året
0
kandidater intervjuas varje vecka
0
talanger finns i vårt nätverk

Experter på att rekrytera och hyra ut specialister och talanger inom Life Science & Engineering

Jurek Life Science nätverk med kunder och kandidater finns inom bland annat läkemedels-, medicinteknik- och produktionsindustrin. Vi har erfarenhet av tillsättningar inom både offentlig och privat sektor och samarbetar med såväl branschledande globala aktörer som mindre nischade aktörer och startups.

Specialister

Vårt team på Jurek består av erfarna rekryteringskonsulter, konsultchefer, researchers och talent managers med gedigen kunskap och förståelse för de olika områden vi verkar inom på vår marknad. Vi håller oss uppdaterade och har ett genuint intresse för våra kunder och deras kompetensförsörjningsbehov. Vi fungerar ofta som en strategisk partner och bollplank till rekryterande chefer gällande rekryteringsbehov, kravprofiler och utmaningar i befintlig organisation.

Vårt nätverk inom Life Science & Engineering

Under åren har vi tillsammans byggt upp ett starkt kandidatnätverk som vi vårdar och hela tiden utvecklar vilket ger oss en unik plattform att identifiera och tillgodose både våra kunders och kandidaters önskemål och behov.

Vi strävar alltid efter att uppnå en långsiktig matchning och därför är kandidat och kund precis lika viktiga för oss. Vårt jobb är att validera information, lyssna in och förstå samt ta till oss önskemål och förväntningar från båda håll Många av de kandidater som finns i vårt nätverk har vi följt genom hela karriären – hela vägen från examen. Genom detta bygger vi relationer och skapar oss en förståelse för kandidatens målsättning och nästa steg vilket gör att felmarginalen bland våra rekryteringar är mycket låg.

Snabbt och träffsäkert

Vårt arbete med search, annonsering, urval, tester och intervjuer syftar till att snabbt hitta den kandidat som har bäst förutsättningar att lyckas. Vi väger in kompetens, erfarenhet, värderingar, motivationsfaktorer och beteende för att säkerställa en långsiktig matchning. Vi hjälper våra kunder med rådgivning, behovsanalys och kravprofil för att vidare identifiera rätt individer som kan bidra till ert företags framgång. Jurek Life Science arbetar alltid med ett gediget researcharbete och erbjuder en noggrann, säker och effektiv process.

Garanterad kvalitet

Vi erbjuder färdighetstester och personlighetsprofiler på kandidater och alla våra rekryteringskonsulter är certifierade i TalentQ som är de testpaket som vi främst använder oss av. TalentQ består av en personlighetsprofil som utgör ett utmärkt diskussionsunderlag för att tillsammans med kandidat och kund hitta en matchning i både det som kandidaten och kunden letar efter. Testet innefattar även färdighetstester som kartlägger logisk analytisk förmåga inom det verbala samt de numeriska och spatiala områdena.

Talang på lika villkor

Med utgångspunkt i att talang ska tillsättas på lika villkor hittar och matchar vi rätt talang med rätt roll. Vår inställning till varje rekryteringsuppdrag är att det är matchningen mellan arbetsgivaren och kandidaten som är central. Formella meriter och kunskap är en förutsättning men det måste också vara en matchning kring förväntningar, företagskultur och personlighet. Vår målsättning med varje matchning är inte bara att hitta en medarbetare som har rätt kompetens utan även en medarbetare som bidrar till organisationens utveckling och som trivs och utvecklas i sin position.

Läs mer

Bli en del av vårt uppskattade nätverk för personer som arbetar inom Life Science!

Vi letar alltid efter nya stjärnor inom ekonomi för såväl rekrytering som konsultuthyrning. Bli en del av vår talangpool för Life Science och ta del av spännande inbjudningar och viktigt nätverkande. Registrera ditt CV här.

Registrera ditt CV

Skicka en offertförfrågan

Talang på lika villkor!

Jurek är stolta över att kunna bidra till den mediala debatten med hjälp av Jurekbarometern som uppmärksammar orättvisor där talang och potential begränsas.

Läs den senaste rapporten här