Hej Nandie, välkommen till Jurek. Varför brinner du för den interima affären?

Jag är övertygad om att arbetsmarknaden går emot betydligt fler interima lösningar. Allt fler företag och organisationer inser vilken fantastisk investering det är, oavsett om man befinner sig i tuffare tider med fokus på lönsamhet, eller om man har tillväxtplaner. Jag ser otroligt mycket fram emot att vara med och utveckla Jureks nätverk och affär inom Interim Management. 

Vad tror du om arbetsmarknaden under 2024?

Arbetsmarknaden är inte lätt att spå just nu, det förväntas en ökad arbetslöshet samtidigt som arbetsgivarnas efterfrågan på arbetskraft är relativt stark. Efterfrågan är särskilt hög inom vissa områden och vi ser att många företag prioriterar att rekrytera roller som bidrar till ökad kontroll och trygghet för bolaget så som exempelvis Financial Controllers och Compliance-jurister. Jag tror att vi kommer att se en stegrande efterfrågan under 2024 på de områden som företagen inte har valt att prioritera under 2023 och att man nu återigen vill investera mer i HR, marknad och kommunikation samt roller till interna projekt. 

Varför är det så värdefullt att ta in en interim chef?

Det är en värdefull investering för organisationen eftersom en interim chef snabbt kan komma in och göra stor nytta. En interimskonsult har kort startsträcka till att bli up and running och kan ofta bidra med mycket mer till organisationen utöver det specifika uppdraget, det blir en riktig kompetensinjektion! I tider av förändring blir den erfarenhet som en interim chef bidrar med en värdefull nyckel för att kunna nå uppsatta mål, oavsett om bolaget står inför besparingar eller tillväxt. 

Mer om Nandie och kontaktuppgifter:

Jag är utbildad personalvetare och började min karriär inom affärsutveckling och försäljning vilket har gett mig en god inblick i olika branscher och en förståelse för de olika behoven kunder har. Intresset för HR och rekrytering har alltid funnits där och jag valde därför att börja arbeta inom rekryteringsbranchen. Jag kommer senast från Alumni där jag arbetade med chefsrekrytering, executive search och interim management. På Jurek kommer jag fortsätta arbeta med ovan delar med fokus på Region Syd. Jag kommer även vara med och utveckla Jureks interimsaffär vilket ligger helt i linje med vad jag brinner för och vad jag tror arbetsmarknaden går emot. 

Nandie Olsson
nandie.olsson@jurek.se
0735148007


Om Jurek:

Jurek grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är idag en av marknadsledarna inom rekrytering och konsultuthyrning med kontor i StockholmGöteborgMalmöUppsala och London. Jurek är specialister inom områdena juridik, ekonomiHR, Business SupportMarknad & Kommunikation och Life Science & Engineering. Jurek växer i snabb takt och har utsetts till Gasell-företag av Dagens Industri 6 år i rad. Jurek brinner för Talang på lika villkor och driver sedan 2017 den viktiga branschrapporten Jurekbarometern. www.jurekbarometern.se

Har ni ett kompetensbehov? Klicka här för att komma i kontakt med oss.