Hur driver man leads och stärker sitt varumärke? Jo, med specialister och ledare som utmanar det kommunikativa och digitala medielandskapet i en komplex och föränderlig omvärld. Vi är experter på att rekrytera och hyra ut specialister inom marknad, kommunikation, media, försäljning och affärsutveckling.

Senast tillsatta tjänster

Branschföreträdare för Sveriges Åkeriföretag i Uppsala

Sveriges Åkeriföretag

Branschföreträdare för Sveriges Åkeriföretag i Region Öst

Sveriges Åkeriföretag

Content Creator till E-Wheels

Product Manager till Care of Sweden i Tranemo

UX-designer till Riksbyggen

Riksbyggen

Branschföreträdare för Sveriges Åkeriföretag i Uppsala

Sveriges Åkeriföretag

Jurek Marketing & Communication i siffror

På Jurek Marketing & Communication jobbar våra rekryteringskonsulter, konsultchefer, researchers och talent managers passionerat och effektivt med att hitta, skapa och matcha talang.

0
tillsättningar det senaste året
0
kandidater intervjuas varje vecka
0
talanger finns i vårt nätverk

Vad händer på arbetsmarknaden?

Varje vecka släpper Jurek spännande trendspaningar, inspirerande intervjuer och viktiga nyheter från arbetsmarknaden. Vad finns det för iakttagelser och lärdomar inom just marknad, kommunikation och media?

Ta del av våra spaningar här.

Experter på att rekrytera och hyra ut specialister inom marknad, kommunikation, media och försäljning

Jurek är en specialiserad och nischad aktör inom marknad, kommunikation, media och försäljning. År 2019 förvärvades Sense Talents som är specialister på rekrytering och uthyrning av marknadskompetens. Det har ytterligare stärkt Jurek Marketing & Communications position, nätverk och specialisering.

Specialister på Marketing & Communication

På Jurek Marketing & Communication är vi experter på att rekrytera, kompetensutveckla och hyra ut marknadskompetens. Förutom att våra rekryteringskonsulter, konsultchefer, och researchers är specialister på att hitta, skapa och matcha talang så har de dessutom själva studerat och arbetat inom marknad, kommunikation eller media. Det innebär att vi både kan och förstår vårt specialistområde från insidan och vi vet vilken kompetens som behövs vid olika situationer.

Vi har ett genuint intresse för vilka utvecklingstrender inom Marketing & Communication som råder på marknaden och vi har en bredare förståelse för och kan ge råd kring våra kunders kravspecifikationer. Det gör att vi kan tänka utanför satta riktlinjer och hitta den bäst lämpade talangen för varje uppdrag. Som specialister har vi nämligen ett värdefullt inifrånperspektiv. Vi vet hur vi bäst söker upp kandidater och vi har ett starkt nätverk som vi tillsammans byggt och etablerat – dels under åren då vi praktiskt utövat marknad och kommunikation, men även från tiden på Jurek Marketing & Communication. Det ger oss en unik plattform för att identifiera och tillgodose både våra kunder och kandidaters önskemål och behov.

Vårt nätverk med kommunikatörer

Vi strävar alltid efter att uppnå ett långsiktigt samarbete och därför är kandidat och kund precis lika viktiga för oss. En del av vårt uppdrag går ut på att lyssna och förstå önskemål och förväntningar från båda håll. Många av de kandidater som finns i vårt nätverk har vi följt genom hela karriären: hela vägen från examen. Utöver närvaro på högskolor och arbetsmarknadsdagar så anordnar vi även event, föreläsningar och konsultträffar – allt för att bibehålla och bygga vidare på vårt viktiga nätverk av marknadskompetens på alla nivåer. Det innebär att vi har etablerat en relation och en förståelse för kandidatens målsättning och nästa steg vilket gör att felmarginalen bland våra rekryteringar ärmycket låg. Vi vill att det ska vara rätt kompetens inom marknad och kommunikation på rätt plats med ett långsiktigt engagemang för att vi ska vara nöjda.

Rätt talang på rätt plats

Utbildning och erfarenhet är viktigt men i ett arbetsliv präglat av snabb digital utveckling med nya roller och arbetsmetoder saknas ofta tidigare erfarenhet. För oss handlar kompetens om potential att lyckas i en viss roll i en specifik organisation. Vårt arbete med search, urval, tester och intervjuer syftar till att hitta den kandidat som har bäst förutsättningar att lyckas. Vi väger in kompetens, erfarenhet, värderingar, motivationsfaktorer och beteende för att säkerställa en långsiktig matchning. Jurek Marketing & Communication hjälper våra kunder med behovsanalys, rådgivning och kravprofil för att vidare identifiera rätt individer som kan bidra till ert företags framgång. Vi arbetar alltid med ett gediget researcharbete och erbjuder en noggrann, säker och effektiv process.

Garanterad kvalitet

Vi erbjuder färdighetstester och personlighetsprofiler av kandidater och alla våra rekryteringskonsulter är certifierade i TalentQ som är det testpaket som vi oftast använder oss av. TalentQ består av flera personlighetstester som utgör ett utmärkt komplement i våra rekryteringsprocesser. Testet innefattar även färdighetstester.

Talang på lika villkor

Med utgångspunkt i att talang ska tillsättas på lika villkor söker och hittar vi rätt talang till rätt tjänst. Vår inställning till varje rekryteringsuppdrag är att det är mer än kompetens som ska stämma mellan arbetsgivare och kandidat. Formella meriter och kunskap är en förutsättning men det måste också vara ett samarbete kring förväntningar, företagskultur och personlighet. Vår målsättning med varje process är inte bara att hitta en kommunikatör eller marknadsförare som klarar av att utföra arbetsuppgifterna utan även en medarbetare som bidrar till organisationens utveckling och som trivs och utvecklas i sin position över tid.

 

Läs mer

Bli en del av vårt uppskattade nätverk för kommunikatörer!

Vi letar alltid efter nya stjärnor inom marknad och kommunikation för såväl rekrytering som konsultuthyrning. Bli en del av vår talangpool för marknadskompetens och ta del av spännande inbjudningar och viktigt nätverkande. Registrera ditt CV här.

Registrera ditt CV

Så tycker våra uppdragsgivare

Se alla case

Skicka en offertförfrågan

Talang på lika villkor!

Jurek är stolta över att kunna bidra till den mediala debatten med hjälp av Jurekbarometern som uppmärksammar orättvisor där talang och potential begränsas.

Läs den senaste rapporten här