Hej Ann! Vad har du för roll på Jurek?

Jag har varit konsult via Jurek sen augusti 2021 och har precis påbörjat mitt andra uppdrag. Jag har främst jobbat som ekonomiassistent med fokus på kundreskontra.

Vad var det som lockade dig till att jobba som ekonomikonsult?

Från början var det inte planerat. Men jag är tacksam att det blev så. Det är verkligen givande och roligt att vara ekonomikonsult. Det är lite extra kul att vara ute på längre uppdrag så man får en chans att komma in i rollen och i organisationen.

Hur upplever du Jurek som arbetsgivare?

Jag har känt mig sedd och omhändertagen under hela processen. Även när jag är ute på olika uppdrag och hos olika uppdragsgivare. Jag har varit konsult via lite olika aktörer och det är inte alla som erbjuder fast månadslön och som har kollektivavtal. Det känns tryggt och är verkligen uppskattat av mig och andra konsultkollegor.

Har du några tips för nya konsulter?

Att vara ekonomikonsult är en bra erfarenhet och en bra skola för att lära sig ett yrke. Man skaffar mycket kontakter runt om i branschen och lär känna många olika bolag. Det är ett väldigt bra sätt att lära sig om olika områden på en ekonomiavdelning.

Känner du en tillhörighet till Jurek och uppdraget?

Jag har varit ute på väldigt spännande uppdrag där kunderna har varit välkomnade och inte sett mig som en konsult, utan snarare som en anställd. Jag uppskattar att Jurek jobbar hårt för att alla konsulter ska känna så när man är ute på uppdrag. Till en början kände jag kanske inte någon jätte tillhörighet med Jurek som arbetsgivare, men löpande kontakt med mina konsultchefer, konsultaktiviteter och andra event har ändrat den synen.

Ann Dahlberg, ekonomikonsult

Om Jurek:

Jurek grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är idag en av marknadsledarna inom rekrytering och konsultuthyrning med kontor i StockholmGöteborgMalmöUppsala och London. Jurek är specialister inom områdena juridik, ekonomiHR, Business SupportMarknad & Kommunikation och Life Science & Engineering. Jurek växer i snabb takt och har utsetts till Gasell-företag av Dagens Industri 6 år i rad. Jurek brinner för Talang på lika villkor och driver sedan 2017 den viktiga branschrapporten Jurekbarometer. www.jurekbarometern.se

Har ni ett kompetensbehov? Klicka här för att komma i kontakt med oss.