Trycket på specialister inom marknad och kommunikation har aldrig varit högre. Företag, organisationer och byråer tävlar om samma vassa specialister. Många av våra kunder tycker att det blir allt svårare att förstå vilken kompetens som behövs och var man hittar den. Rollerna är betydlig mer specialiserade idag och det är utmanande. 

Vi på Hammer & Hanborg by Jurek ser fram emot att erbjuda både kunder och kandidater professionell och snabb matchning av komplexa uppdrag på alla nivåer. Nu är vi marknadens mest specialiserade aktör när ni behöver rekrytera eller hyra in kompetens inom marknad och kommunikation. Tillsammans har vi branschens bästa medarbetare inom rekrytering, uthyrning och kompetensförsörjning inom vår nisch.

Hur når ni oss bäst?  Vi har kvar samma kontaktuppgifter och mailadresser som innan. Gå gärna in och läs mer på www.hammerhanborg.se

Om Jurek:

Jurek grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är idag en av marknadsledarna inom rekrytering och konsultuthyrning med kontor i StockholmGöteborgMalmöUppsala och London. Jurek är specialister inom områdena juridik, ekonomiHR, Business SupportMarknad & Kommunikation och Life Science & Engineering. Jurek växer i snabb takt och har utsetts till Gasell-företag av Dagens Industri 6 år i rad. Jurek brinner för Talang på lika villkor och driver sedan 2017 den viktiga branschrapporten Jurekbarometer. www.jurekbarometern.se

Om Hammer och Hanborg:

Hammer & Hanborg grundades 1994 av Christina Hammer och Åsa Falkman (tidigare Hanborg). Hammer & Hanborg arbetar utifrån en vision om att skapa framtidens professionella liv. Detta genom att hjälpa sina kunder med allt från rekrytering och konsultuthyrning, till utveckling av kultur och ledarskap. Men också genom sina undersökningar. Med 30 års branscherfarenhet och 20 års undersökningsresultat i ryggen har Hammer & Hanborg en djup förståelse för hur arbetsmarknaden fungerar och vad som formar den. Ta del av Hammer & Hanborgs senaste insikter, se dem som handfasta råd och inspiration, som hjälper dig att aktivt framtidssäkra din organisation – läs boken Framtidens professionella liv. 

Christina Hammer, medgrundare till Hammer & Hanborg samt Lotta Köhler, CCO på Hammer & Hanborg by Jurek