Rekrytering eller bemanning?
Vilket kompetensbehov har ni?

Offertförfrågan

Vi på Jurek är specialister på rekrytering, bemanning och kompetensutveckling inom JuridikEkonomiMarknad och kommunikationHR & Lön, Administration, Offentlig sektor och Life Science. Läs mer om våra erbjudanden här nere.

Rekrytering
Konsultuthyrning
Executive Search
Interim

Rekrytering – för långsiktigt kompetensbehov

Ingen rekryteringsprocess är den andra lik, men det finns gemensamma nämnare för att lyckas med en rekrytering.

Vi vet att ett kompetensbehov ofta uppstår plötsligt och oväntat. Att jobba effektivt är en förutsättning för att snabbt fylla ett kompetensbehov och göra en lyckad rekrytering. Effektivitet uppnås dels genom vårt värdefulla nätverk av kandidater. Då kan vi snabbt hitta rätt kompetens och rätt kandidat genom att filtrera på erfarenhet och vad man ska kunna för varje given roll.

Effektivitet uppnås även med specialiserad rekrytering. Jurek har exempelvis alltid en ekonom som rekryterar en ekonom eller en jurist som rekryterar en jurist för att snabbt förstå de unika förutsättningarna för varje given roll och således hitta rätt person för varje rekrytering.

Slutligen krävs unika processer för att uppnå effektivitet. Ingen roll är den andra lik, så Jurek har olika processer för varje specialistområde och för varje roll. Det kan exempelvis handla om tester man ska kunna genomföra under pågående rekrytering för att säkerställa att man klarar av vissa roller. Det hjälper oss att hitta rätt vid en rekrytering och snabbt ta fram rätt kandidat för ert kompetensbehov.

Vi hjälper er med rekrytering inom Ekonomi, Juridik, HR, Marknad och Administration över hela Sverige. Våra kontor finns i Stockholm, Malmö, Göteborg och Uppsala.

Kontakta oss

Vill du veta mer om Jurek?
Välkommen att kontakta Marie Svärd.

Marie Svärd

Head of Sales