Våra olika tjänster inom Business Support

Vi erbjuder olika tjänster som anpassas efter just era behov. Läs mer om rekrytering, konsultuthyrning, Executive Search, interim och second opinion inom service, administration, lön och management support här.
Rekrytering
Konsultuthyrning
Executive Search
Interim
Kompetensutveckling
Second opinion
Bakgrundskoll

Rekrytering

Jurek Business Support har arbetat med rekrytering inom service, administration, management support och legal support sedan starten år 2006 och har matchat hundratals talanger med företag och byråer. Vi på Jurek Business Support har själva fördjupad kompetens och lång erfarenhet från de områden vi rekryterar inom och är experter på att matcha rätt profil med rätt position.

Vi har en gedigen och noggrann rekryteringsprocess som innefattar behovsanalys och kravprofil, upprättande av annonser för digitala kanaler, search, intervjuer, referenstagning, bakgrundskontroll och nödvändiga tester. Vi skräddarsyr alltid rekryteringen efter just era behov. Vi bidrar även med tips och råd i rekryteringsprocessen och delger trender eller insikter från arbetsmarknaden i stort. Viktigt är att hålla en tät dialog med information och uppföljningar med både er som kund och kandidaterna under processens gång.

Kontakta oss så berättar vi mer om vårt sätt att jobba med rekrytering av tjänster inom service, administration, management support och legal support.

Hitta rätt!

Vill du veta mer om Jurek
Business Support? Kontakta
Sofia Fridell

Sofia Fridell

Head of Sales