Konsult hos oss på Jurek

Är du konsult och redo för nya uppdrag?

Vi vill gärna komma i kontakt med dig som arbetar som konsult och är ute efter nya roliga utmaningar. Vi har många spännande kunder och uppdrag inom flera olika branscher, vilket öppnar upp för många möjligheter att få utvecklas. Kanske har du arbetat inom juridik, ekonomi eller HR tidigare och vill fortsätta din karriärresa tillsammans med oss på Jurek.

Som konsult får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder! Perfekt för dig som är social och gillar mötet med olika människor och att få testa på nya utmaningar.

"Jag har blivit mycket väl omhändertagen av Jurek som har lett till att jag har skapat nya kontakter och fått många givande erfarenheter inom HR. Jurek har sett till att hitta uppdrag som har passat mig och bidragit till att skapa den kompetens jag har idag. Den karriärutveckling som Jurek har bidragit till har lett till en direktrekrytering hos KUKA Robotics som HR Manager Nordic. Stort tack till Julia Järvholm och Malin Hellner för ert engagemang och förtroende."

Sara Karlén Lindström, HR @ KUKA robotics