Vårt specialistområde Jurek HR har sedan 2018 tillsammans med Törngren Magnell & Partners Advokatfirma bjudit in till mycket uppskattade lunchseminarium där ni som deltagare har möjlighet att ställa frågor till två av Sveriges främsta experter inom arbetsrätt, advokaterna Anna Jerndorf och Lisa Ericsson från Törngren Magnells arbetsrättsteam.

Hur?

I våras var frågor kring aktuella permitteringsregler på agendan. Nu kommer vi att prata vidare om nya HR-frågor relaterade till pandemins utveckling. Vi har anpassat seminariet efter rådande omständigheter och bjuder härmed in till ett digitalt lunchseminarium men där det även kommer finnas möjlighet för ett begränsat antal personer att delta fysiskt. På plats kommer vi att vara noga med ”social distance”. De fysiska platserna är begränsade till 20 stycken och det är först till kvarn som gäller och vi bjuder på lunch på plats.

Även antalet personer som kan delta digitalt är begränsat, så anmäl dig idag!

Tema

Fokus på seminariet kommer att vara de för stunden mest aktuella frågorna kring bland annat arbetsgivarens ansvar för arbetsmiljön vid hemarbete, vilka anpassningsåtgärder som behöver vidtas vid återgång till arbete på kontoret, uppdatering kring den senaste utvecklingen av Tillväxtverkets tolkning av korttidsreglerna samt översiktligt gå igenom den nya LAS-utredningen som presenterades i början på sommaren.

När och var?

Seminariet hålls onsdag den 21 oktober kl 12-13. Ni som väljer att delta fysiskt är välkomna till Törngren Magnells lokaler på Jakobs Torg 3 i Stockholm. Väljer du att delta digitalt kommer det skickas ut länk och teknisk information dagen innan.

Anmälan

Anmälan sker via formuläret på denna sida. Vill du delta fysiskt är det först till kvarn som gäller. Även de digitala platserna är begränsade, så anmäl dig idag för att säkra din plats!

Ni får även denna gång möjlighet att ställa frågor under seminariet men vi uppmuntrar Er att skicka in de frågor ni önskar svar på i förväg via formuläret, för att innehållet skall bli så värdefullt som möjligt. 

Varmt välkommen!