Utmaning:

Det uppstod ett akut behov av att hyra in en Grafisk Designer till vår Inhouseavdelning på ATG. Vi behövde en person med specifik kompetens och behöver således hjälp av en rekryterare specialiserade på just roller inom marknad och kommunikation.

Lösning:

Jurek Marketing & Communication kunde snabbt presentera ett flertal relevanta kandidater och redan efter ett par veckor hade vi en konsult på plats.

Värde:

Det var då självklart att vända oss till Jurek Marketing & Communication eftersom ni håller en väldigt hög kvalitet i er process, återkopplar snabbt och presenterar relevant kompetens.  Det finns många aktörer på marknaden och jag som kund förväntar mig en hög service från er, vilket jag alltid fått med er som partner. Att lära känna kunden och snabbt förstå vårt behov och veta vilken personlighet som passar hos oss är avgörande varför vi samarbetar med er. 

Företag:

I över 45 år har ATG verkat i hästsportens tjänst, där hela överskottet gått tillbaka till ägarna, den svenska trav- och galoppsporten. På den nya spelmarknaden ska ATG fortsatt vara hästnäringens motor och verka för en spelbransch som mår bättre imorgon än idag.