Utmaning:

Johanna Ringström på Becker Industrial Coatings i Märsta vände sig till Jurek HR/ID Entity då hon behövde hjälp att hitta en ny HR Business Partner.  Johanna hade själv blivit utrekryterad till Becker via Jurek HR och hade en mycket god kandidatupplevelse. 

Lösning:

Jurek HR började som vanligt med att kontakta relevanta kandidater i det upparbetade nätverket av HR-kompetens. Nätverket har byggt upp under 12 års tid där viktiga relationer knutits under seminarier, intervjuer och nätverksträffar. Det gjorde att vi snabbt kunde identifiera och kontakta relevanta kandidater, parallellt med att vi även intervjuade nya kandidater. Vi sökte även aktivt upp potentiella kandidater utanför Jurek HRs befintliga nätverk. Parallellt med detta annonserades tjänsten ut online som stöd för att hitta ytterligare kandidater som ville arbeta för Becker Industrial Coatings.

Värde:

Jurek HRs effektiva och kvalitetssäkrade process hjälpte oss att snabbt hitta rätt kandidat som matchade kravprofilen både kompetensmässigt och kulturellt. 

Företag:

Becker Industrial Coatings är ett världsledande globalt måleriföretag som utvecklar, producerar och säljer färger och kemisktekniska produkter för industriell användning.