Våra olika tjänster inom Jurek Law

Oavsett om ni behöver ersätta befintlig personal, om ni expanderar eller om ni vill ha tillfällig förstärkning så har vi lösningen för er. Vi matchar er med talanger inom Legal, Compliance & Tax. Läs mer om våra tjänster här.
Rekrytering
Konsultuthyrning
Executive Search
Interim
Kompetensutveckling
Second opinion
Bakgrundskoll
Public

Rekrytering

Jurek Law har jobbat med rekrytering inom Legal, Compliance och Tax sedan starten år 2006 och har matchat hundratals jurister med företag och byråer. Våra rekryteringskonsulter på Jurek Law har blivit experter på att rekrytera rätt jurist till rätt position genom egen erfarenhet från en rad olika juristroller så som chefsjurist, bolagsjurist, compliance officer, eller biträdande jurist på advokatbyrå. Vår breda kunskap och erfarenhet gör att vi kan rekrytera till alla positioner på alla nivåer hos såväl byråer som på företag eller till organisationer.

Vi har en gedigen och noggrann rekryteringsprocess som innefattar search, intervjuer, referenstagning, bakgrundskontroll och nödvändiga tester. Vi skräddarsyr alltid rekryteringen efter just era behov. Vi bidrar även med tips och råd i rekryteringsprocessen och delger trender eller insikter från arbetsmarknaden i stort.

Kontakta oss så berättar vi mer om vårt sätt att jobba med juristrekrytering!

Hitta rätt!

Vill du veta mer om Jurek Law?
Kontakta Helena Woodcock,
chef för specialistområdet.

Helena Woodcock

Head of Business Unit Law & Senior Recruitment Consultant