Vi öppnar Pop-Up Office i London! – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se
64b3f6be04599906dc1ff104f87c8740

Vi öppnar Pop-Up Office i London!

2019 har verkligen burit med sig många nyheter och expansioner för oss på Jurek. Vår senaste satsning och nyhet är att vi från och med den 1 mars finns på plats i London – vår allra första utlandsetablering!

I första hand kommer vår satsning vända sig till svenskar etablerade i London och som funderar på att återvända hem i och med Brexit. Därmed ser vi det som något av en omvänd rekryteringsprocess, där vi har en av våra mest erfarna rekryteringskonsulter Anousheh Abuhamzeh på plats i London fulltid, men som stöds av teamen här hemma och i synnerhet av kundansvarig David Sundström.

Vår satsning riktar sig primärt mot finansbranschen men självklart beaktar vi även andra områden där vi har specialistkunskap, som juridik, HR och Management.

”Vi ser en trend i att en mängd finansiella jobb börjar flyttas från London i och med Brexit. Att förhandlingarna ännu inte är klara bidrar till ett osäkert läge och vi ser ett ökat intresse från Londonsvenskarna att flytta hem igen. Att vi finns på plats i London gör att vi kan tillföra ett stort värde till våra kunder och kandidater, då efterfrågan ökat markant. Genom att vi är där kan vi träffa fler på plats, såväl proaktivt som för rena kravprofilsuppdrag.”
– Shervin Razani, VD och grundare av Jurek.

Uppskattningsvis bor runt 150 000 svenskar i den brittiska huvudstaden. Oavsett om det blir en hård eller mjuk Brexit är det oundvikligt att bolag och dess anställda EU-medborgare kommer att påverkas. Vi vill finnas på plats för att stödja och hjälpa kandidater att ta steget tillbaka till den svenska marknaden, eftersom vi också vet att kompetensen behövs och efterfrågas!

Kontoret är beläget i finansdistriktet City of London. Adress: 15 Bishopsgate London EC2N 3AR

Länk till pressrelease hittar ni här!


Om Anousheh Abuhamzeh:

Anousheh har en jur. kand från Uppsala Universitet och arbetar som rekryteringskonsult vid Jurek. Anousheh har arbetat som jurist både i offentlig och privat sektor och har en bred erfarenhet av rekryteringar inom alla olika funktioner, säväl seniora chefspositioner som juniora. Hon finns från och med den 1a mars på plats i London för att möta och träffa kandidater och starta upp vår verksamhet!

Är du intresserad av att höra mer? Eller vet du någon som kan vara intresserad av att komma i kontakt med Anousheh i London?

Kontakta Anousheh på;

Mobil: +46 766 33 14 42
Email: anousheh.abuhamzeh@jurek.se

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall