Vi gör vårt andra förvärv – Välkomna Sense Talents! – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se
67ab0792bf3b9d6f8469bb5428ec5b7b

Vi gör vårt andra förvärv – Välkomna Sense Talents!

Till Jurekfamiljen anslöts våren 2018 ID Entity, rekryteringsbyrån specialiserade inom HR, och i slutet av året genomfördes ett andra förvärv som vi är nu är glada att kunna meddela! Sense Talents är specialister inom kommunikation, marknad och media sedan tio år och har ett mycket starkt nätverk av talanger inom dessa områden. 

Få yrken har så höga krav på sig som kommunikation. Den tekniska utvecklingen och nya digitala verktyg och medier påverkar branschen och dess roller och tempot är högt! Att förstå branschen, innebörden av nya yrken och roller samt bygga nätverk är en nyckel till att framgångsrikt kunna rekrytera i området. Vi är glada att meddela att vi nu stärkt detta område hos Jurek enormt genom förvärvet av Sense Talents – specialister på kompetensförsörjning inom kommunikation, marknad och media.

Sense Talents har erfarenhet av att rekrytera till marknads- och kommunikationsavdelningar i alla branscher, men likväl till inhouse- och kommunikationsbyråer. Vanliga tjänster är allt ifrån kommunikationschefer, planners, projektledare och digital marketing managers till kreatörer, social media managers och webbredaktörer. De duktiga rekryterarna och headhunters som nu ansluter sig till Jurek Marketing & Communication har även egen erfarenhet och bakgrund inom området.

Lotta Köhler blir ansvarig för Jurek Marketing & Communications och har tio års erfarenhet av search- och rekryteringslösningar av specialister och chefer inom kommunikation, marknad och media. Innan Sense Talents har hon haft roller som kommunikationschef, marknadschef och olika strategiska och operativa PR-uppdrag, framförallt inom livsstil, media och kommunikationsområdet.

Sense Talents har även en gedigen erfarenhet av att rekrytera administrativa och affärsstödjande roller – under samlingsnamnet professional services. Därmed blir Susanne Waering ansvarig för utveckling av detta område hos Jurek. Susanne har flera års erfarenhet av personalfrågor samt en gedigen erfarenhet av search- och rekrytering inom kvalificerade administrativa tjänster. Tidigare arbetade hon inom finans- och managementkonsultbolag där hon assisterade ledningsgrupper och chefer. Sedan dess har hennes hjärta klappat extra för kvalificerad support och hon har genom åren byggt upp ett stort nätverk av bl a kvalificerade Exekutiva Assistenter.

Vi är riktigt glada att få välkomna dem till Jurekfamiljen och att vi nu kan stärka vår position och nätverk även inom dessa områden!

Läs mer om förvärvet på di.se!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall