Utveckla Personal – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se
Jurek Institute
jurek institute jurek institute

JUREK INSTITUTE – VI UTBILDAR DIN NÄSTA KOLLEGA!

Jurek Institute utbildar ett antal utvalda talanger inom våra affärsområden. Detta för att i högre grad kunna förse marknaden med den specialistkunskap som krävs idag. För om det är något vi på Jurek lärt oss under alla våra verksamma år så är det att marknaden rör sig snabbt, och nya förutsättningar och verktyg gör att kraven på kompetens och uppdaterad kunskap förändras. Samtidigt finns det flera yrkesverksamma och erfarna personer som vill vidareutbilda och utveckla sig i sitt arbetsliv.

Det är grunden till varför vi 2019 lanserat Jurek Institute – intensiva utbildningar för särskilt utvalda kandidater, i samarbete med erkända utbildningsinstitut runt om i Sverige. Målet är att attrahera personer som vill göra ett karriärsskifte eller fortbilda sig, samtidigt som vi kan erbjuda arbetsmarknaden relevant specialistkunskap. Jurek Institute står för utbildningen och garanterar kandidaten arbete i minst 1 år med fast lön efter examen. Varje utbildning är baserad på vad vi ser är, eller kommer att bli, en bristkompetens på arbetsmarknaden.


AVSLUTAD UTBILDNING

Certifierade redovisningsekonomer

I april examinderades ett tiotal konsulter från Jurek Institute, som stolt kan titulera sig certifierade redovisningsekonomer! Utbildningen genomfördes i samarbete med SRF Konsulterna.


ÄR DU INTRESSERAD AV ATT HÖRA MER?
Varmt välkommen att kontakta utbildningsansvarig
Caroline Lindberg
caroline.lindberg@jurek.se
Tel. 073 745 65 30
9830fef3404073df7debf77d0e382d0a

UTVECKLINGSTJÄNSTER PÅ INDIVID- GRUPP & ORGANISATIONSNIVÅ

År 2018 förvärvade Jurek bolaget ID Entity, en rekryteringsbyrå specialiserade på kompetensförsörjning inom HR. Medarbetarna inom ID Entity har sedan dess blivit vad vi nu kallar Jurek HR, men ID Entity lever kvar som ett dotterbolag till Jurek – men med ett utökat erbjudande!

På Jurek har vi alltid förstått vikten av att erbjuda stöd till våra kunder även innan och efter rekrytering. Att stödja medarbetare, grupper och ledare med utveckling och utbildning är för oss en självklarhet för att individer ska trivas och prestera på sin arbetsplats. Det är nu vad ID Entity by Jurek kan göra för våra kunder och samarbetspartners! Ett antal beteendevetare och organisationskonsulter finns tillgängliga för att erbjuda team-föreläsningar, utbildningar, ledarskapsutveckling samt coaching. Allt skräddarsytt efter den enskilda individen,  teamet eller organisationens behov och utarbetat efter beprövade metoder.

FÖR ATT LÄSA MER OM ID ENTITY  by JUREKS ERBJUDANDE – BESÖK id-entity.se! 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall