Ny regionchef i Göteborg – Välkommen Elin Kaber! – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se
Elin Kaber regionchef jurek göteborg

Ny regionchef i Göteborg – Välkommen Elin Kaber!

Vi är glada och stolta över att få välkomna Elin Kaber till Jurekfamiljen! Elin tillträder rollen som regionchef för Jurek i Göteborg och gör det efter att arbetat i över 20 år inom branschen. Vi passade på att fråga henne några frågor!

Hej Elin! Du har ju en gedigen erfarenhet från branschen, berätta om din bakgrund?

Jag har arbetat tjugo år inom rekrytering och bemanning vilket börjar bli ett tag! Min styrka är att jag har haft många olika tjänster och kan ta mig an saker utifrån ett bredare perspektiv då jag har jobbat både inom leverans, försäljning, ledarskap och nu senast med affärsutveckling. 

Hur har den första tiden hos oss varit? 

Härligt intensiv och rolig med trevliga, engagerade och kompetenta kollegor, nya system att lära sig och ny information att ta in. Det känns jättekul, jag är otroligt peppad!

Vad fick dig att bli intresserad av Jurek?

Det som fick mig att bli intresserad var att Jurek framstod som ett seriöst bolag med bra värderingar och ett härligt engagemang. Jag hade en väldigt bra känsla och fick positiv energi efter varje dialog med Jurek, oberoende av vem jag träffade och det var viktigt för mig. Så det var känslan i Jurek och alla människor som jag var i kontakt med som avgjorde.

Hur ser du på Jurek i branschen?

Som en otroligt seriös och kompetent samarbetspartner inom våra respektive affärsområden. Det finns ett stort engagemang inom Jurek och ett starkt fokus på att med kvalitativa processer ta fram rätt personer till våra kunder snabbt. Allt handlar om the Perfect Match, att hitta och attrahera rätt talanger och vi satsar mycket inom Talent Management på Jurek. Det finns så mycket kompetens inom bolaget och vi når framgång genom att vara specialiserade, ha gedigna och bra searchprocesser samt hela tiden arbeta proaktivt. Jag tror mycket på Jurek och det ska bli väldigt spännande att vara med på Jureks fortsatta resa. 

Vad kommer hända på Göteborgskontoret framöver?  

Fokus för mig är självklart att lära känna teamet ordentligt och sätta en plan för hur vi ska arbeta tillsammans framåt. Vi har en hel del aktiviteter på gång i närtid såsom teamaktivitet, konsultaktivitet och mässor där vi kommer att närvara så det känns kul. Sedan är det ju självklart fokus på att ta nya affärer och på att utveckla och expandera verksamheten framåt.

Tack!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall