Möt Ylva Ottosson – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se
Ylva Ottosson ID Entity

Möt Ylva Ottosson

Den 15:e augusti var vi på Jurek glada att få meddela förvärvet av rekryteringsföretaget ID Entity! ID Entity har sedan starten 2007 fokuserat på kompetensförsörjning inom HR och grundades av Ylva Ottosson tillsammans med Cecilia Hasslev, som båda är kvar inom företaget. Vi passade på att fråga Ylva Ottosson, VD och partner, några frågor!

Hej Ylva!

Berätta lite kort om dig och din bakgrund:

När jag skulle börja på universitet brann jag för internationella frågor så det blev ekonomlinjen i kombination med spanskastudier. Men på något märkligt sätt landade jag efter examen in i ett svenskt försäkringsbolag (där jag träffade min man, så det var ju bra!). Med ett större intresse för människor än försäkringsfrågor kom jag så småningom in på HR. Något jag aldrig ångrat! 

År 2007 startade vi ID Entity och innan dess hann jag jobba 10 år med rekrytering och coachning på Proffice och Wise.

Hur kom det sig att ni valde ni att gå samman med Jurek?

Först och främst människorna! Redan i första mötet med Shervin kände vi ”klicket”.  Energi, entreprenörskap och glädje. Ett första intryck som bara har förstärkts ju fler människor vi nu lärt känna på Jurek. Vilket gäng!

Vi ser också en hel massa synergier i att gå samman med Jurek. En fin möjlighet är att få erbjuda ännu fler bolag och inte minst offentlig sektor våra HR-tjänster. Vi har under mer än 10 år byggt ett grymt nätverk av HR-personer som kan bidra, inte bara med HR i form av Human Resources utan även med det vi kallar Human Responsibility. Human Responsibility kan beskrivas i tre korta ord ”Vi bryr oss”. Det är självklart också ett stort plus att våra kunder nu får ta del av Jureks alla duktiga konsulter och kandidater inom juridik, ekonomi, marknad, HR och Business Support. 

Vilka är ID Entity och vad ni är bäst på?

 Vi är ett team på 7 personer inne på kontoret och ett 30-tal konsulter.  Vi är nog allra bäst på att samarbeta och hjälpa varandra. Och att lösa våra kunders HR-behov och utmaningar. Snabbt går det, men vi tummar inte på kvalitén. Stämningen på kontoret pendlar mellan fullt fokus och total fredagsfeeling  när någon börjar spela sina favoritlåtar på hög volym.

Slutligen; Vad tycker du är det roligaste med ditt jobb?

Möten med människor och att hela tiden få ställas inför nya utmaningar och att hitta lösningar tillsammans med kollegorna. 

 

Fem snabba med Ylva Ottosson

Motto i livet: Minst 80% roligt i allt jag gör.

Dold talang: Köra fyrhjuling

Älsklingsrätt: Grillad tonfisk med mangosallad

Första jobb: Bakom disken i min mammas Tobaksaffär vid Odenplan

Gör helst en ledig dag: Ger mig ut på havet i kajaken eller i skogen på hästryggen tillsammans med mina stallkompisar. 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall