Maria Elvung börjar som ny rekryteringskonsult hos Jurek Law! – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se
Jurek Juridik Maria Elvung

Maria Elvung börjar som ny rekryteringskonsult hos Jurek Law!

Jurek Law växer genom rekryteringen av Maria Elvung och vi förstärker därigenom vår position för rekrytering av jurister ytterligare – och är numera totalt 6 jurister i teamet. Den 10 september började Maria som rekryteringskonsult på Jurek. Maria tog sin jur. kand. vid Stockholms Universitet år 2005, och året efter en Master i Internationell kommersiell skiljemannarätt vid samma universitet. Maria har arbetat som biträdande jurist på advokatbyrå och de senaste sex åren som bolagsjurist på multinationella bolag. Hon har även arbetat vid ICC i Paris och har en LL.M. från Columbia University i New York. 

Vi har passat på att fråga henne några frågor!

Hej Maria! Vad fick dig att vilja arbeta med rekrytering?

Jag hade bestämt mig för att gå vidare i min karriär som interimskonsult i egen regi och kom på så vis i kontakt med Jurek. Det ena gav det andra och tillfället att istället börja arbeta på Jurek uppdagade sig! Det känns verkligen spännande att prova någonting nytt där jag ändå har en väldig tillgång i min tidigare yrkeskarriär som jurist. Liksom de övriga rekryteringskonsulterna på Jurek Law har jag genom min egen arbetslivserfarenhet en god inblick i juristens olika roller och funktioner och tror mig därigenom kunna bidra till en lyckad rekrytering både från kundens och kandidatens perspektiv.

Vad var det som lockade med Jurek?

Jag kände till Jurek sedan innan, namnet har dykt upp under mitt arbetsliv och jag har hört om bolaget förut. Jag fick även intrycket av att det skulle vara en rolig och inspirerande arbetsplats, vilket jag nu fått bekräftat! Det är en miljö med högt i tak och mycket energi, där det finns stora möjlighet att utvecklas i sin roll och i sitt arbetsliv.

Hur har den första tiden varit?

Just nu är jag fortfarande i en introduktionsfas där jag försöker lära mig så mycket som möjligt på kort tid. Men kollegorna och teamet är väldigt välkomnande och hjälpsamma, så nu ser jag fram emot att komma igång ordentligt!

Vilka är ditt bästa tips till en kandidat?

Att vara ärlig med vad man verkligen vill. Annars är det så svårt för oss att matcha en kandidat med ett uppdrag, så båda parter förlorar i slutändan på det. Säg vad det är du verkligen vill och inte vad du tror att rekryteraren vill höra!

Tack!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall