Månadens Konsult – Eva Lindqvist – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se
3b78d54159c0b7e768147dcaa40c09f5

Månadens Konsult – Eva Lindqvist

Hej Eva! Berätta lite om dig själv och din erfarenhet!
– Mitt namn är Eva Lindqvist, jag är 66 år och konsult hos Jurek där jag är ute för två olika uppdrag. Innan jag kom till Jurek var jag länge i försäkringsbranschen där jag till största delen arbetade som assistent och sekreterare.

Hur blev du konsult hos Jurek?
– Jag hade bestämt mig för att gå i pension men efter ett tag kände jag att jag ändå ville jobba lite grann. Jag pratade då med en väninna till mig som brukar anlita Jurek när hon behöver personal och hon tipsade mig då att ta kontakt med er. Efter att ha mailat en rekryterare hos Jurek var jag några dagar senare på intervju hos er. Allt gick väldigt fort och med blixtens fart hade jag fått mitt första uppdrag på en kommun. Detta var ungefär två och ett halvt år sedan och nu är jag ute på mitt femte uppdrag via Jurek!

Hur trivs du hos Jurek och på det uppdrag du är på idag?
– Jag trivs väldigt bra på det uppdrag jag är på nu och har lärt mig jättemycket. Min anställning hos Jurek känns också bra. De personer som jag har varit i kontakt med är väldigt omtänksamma. Det är även roliga saker som man blir inbjuden på. Något jag också gillar är Jureks personalkänsla, det känns som att ni kommer ihåg era konsulter – allt ifrån att bli bjuden på bio till att få en glass på sommaren. Det tycker jag är bra!

Har du bestämt hur länge du ska arbeta?
– Så länge jag är frisk och tycker det är kul- och så länge det finns uppdrag såklart. Jag tänker nog jobba fram till att jag är 70 år iallafall.

Och sist men inte minst, hur känns det att få utmärkelsen ”Månadens konsult”?
– Överraskande, smickrande och väldigt roligt!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall