Avtalsansvarig till Care of Sweden

för 15 dagar sedan
Läs Senare

Care of Sweden expanderar och söker nu en Avtalsansvarig till Mellan och Östra Sverige. Som avtalsansvarig arbetar du med kunder inom offentlig sektor, upphandlare och avropande kunder på högre nivå inom primär och slutenvård. Bolaget har en betydande marknadsandel i segment med produkter och tjänster för att förebygga och behandla trycksår och behöver stärka sitt team med ytterligare medarbetare.

Om tjänsten

I rollen som avtalsansvarig interagerar du med beslutsfattare hos kund och har förmågan att förmedla Care of Swedens helhetslösnings positiva hälsoekonomiska aspekter, hur de används som en effektiv del i vårdens arbete för trycksårsprevention. Du kommer främst att bedriva strukturerat arbete med inriktning på att skapa goda förutsättningar för fortsatt avtalsframgång. I detta arbete ingår avtalsvård, affärsrelation med kundens nytta i centrum. Ditt arbete leder till att kunderna får bästa förutsättningen att eliminera uppkomsten av trycksår.
Till stor del består kunderna av upphandlande enheter/myndigheter där du drivs av att skapa goda och långsiktiga kundrelationer. Du har ett affärsmässigt arbetssätt med förmåga att etablera dig oavsett sammanhang. Meriterande är tidigare erfarenhet av försäljning till offentlig sektor och/eller LOU. Meriterande är också erfarenhet från medtech-branschen.

Du är en drivande person och med stöd av närmsta chef, och tillsammans med klinisk applikationsspecialist, planerar och strukturerar arbetet utifrån kundens behov. Din kommunikativa förmåga och förståelse av vårdens funktioner kommer du ha användning av i denna roll.

 

Vem är du?

Vi ser gärna att du har en affärsbakgrund med erfarenhet av att:

• Driva ditt eget distrikt
• Erfarenhet inom försäljning till offentlig sjukvård, KAM
• Har ett särskilt intresse i den goda affären och medverkat vid upphandlingar
• Du är nytänkande, har ett positivt mindset och ett strukturerat arbetssätt

Om anställningen

Tjänsten är en tillsvidareanställning, du har B -körkort och du utgår ifrån din hemort. Du är en del av ett team om sex personer och du rapporterar till Försäljningschef. I distriktet ingår Östergötland, Sörmland, Stockholm, Örebro, Västmanland, Dalarna, Gävleborg, Värmland, Uppsala Med fördel bor du i eller närliggande dessa län. Resor till övriga orter i Sverige kan förekomma.
Tjänsten innebär till stor del besök ute hos kunder i ditt distrikt och enstaka övernattningar. Du erbjuds en fast marknadsmässig lön, tjänstebil, bra förmåner samt goda utvecklingsmöjligheter inom företaget.

Om ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Care of Sweden med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hellner på malin.hellner@jurek.se. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl med hänvisning till GDPR.

Care of Sweden ett expansivt medicintekniskt bolag som utvecklar och marknadsför produkter och tjänster till vården. Bolaget har betydande marknadsandel och är specialiserade på avancerade madrasser för såväl förebyggande vård som för behandling av trycksår. Care of Sweden har kunder i Sverige samt betydande export till Europa, Asien och Australien. Bolaget har ca 105 medarbetare och omsätter 220 MSEK, företagets huvudkontor ligger i Tranemo, söder om Borås.
Vision: Att tillsammans med vården eliminera trycksår, arbetar de kontinuerligt med att utveckla produkter genom egen RnD och i samarbeten i olika forskningsprojekt. Care of Sweden har en stark tillväxt och erbjuder ett stimulerande arbete med goda utvecklingsmöjligheter.