Aros Kapital söker ytterligare en Legal Counsel

för 5 dagar sedan
Läs Senare

Aros Kapital är specialiserade på finansiella tjänster till företag såsom företagslån, fakturaköp, leasing och spar. Våra kontor finns i Göteborg, Stockholm, Oslo, Örebro och London. Här arbetar vi utifrån värdeorden engagemang, entreprenörskap, professionalism & gemenskap!

Drivs du av dessa ledord och värdesätter du en inspirerande arbetsmiljö där du har en varierande och intressant arbetsdag med flertalet spännande arbetsuppgifter? Då kan detta vara en tjänst för dig!

Om verksamheten


Aros Kapital är experter på finansiella tjänster inom bland annat företagslån, fakturaköp och leasing.. Till skillnad från bankerna drivs vi av entreprenörskap och innovation. Vårt bolag värdesätter verksamhetsutveckling och en stark personlig drivkraft. Eftersom vår verksamhet växer behöver vi utöka vår juristavdelning med ytterligare en medarbetare som tillsammans med teamet vill vara med på vår fortsatta utvecklingsresa.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med intressanta uppdrag i en internationell miljö.


Arbetsbeskrivning

I din roll som Legal Counsel hos Aros Kapital kommer du stötta affärsverksamheten i ett brett spektrum av juridiska frågor med tonvikt på avtalsrätt och kreditgivning. I arbetet ingår exempelvis att granska och upprätta avtal samt bistå Aros Kapital i avtalsförhandlingar. Du kommer stötta och fungera som rådgivare till kreditavdelningen i sin hantering av problemkrediter samt delta i bolagets kreditkommitté.


Ditt närmsta team består av en Legal Assistant, en Legal Counsel och din närmsta chef, Chief Legal Officer. Juridikteamet utgår från huvudkontoret i Göteborg där även du kommer att vara placerad.


Vem du är?

Vi ser att du har en svensk juristexamen och att du är en driven jurist som är trygg i din kompetens och har arbetat minst fem år med affärsjuridik på bank, byrå och/eller bolag. Vidare ska du ha arbetat med särskilt fokus mot finansbranschen. Har du kunskaper i företagsekonomi, erfarenhet av deltagande i kreditkommitté och arbete med kreditgivning så är det meriterande.


Som person är du både flexibel och noggrann och du drivs av att teamet tillsammans ska nå det bästa tänkbara resultatet. Vi tror att du tycker om att ta ansvar och driva ditt eget arbete, samtidigt som du är en teamspelare. Du har en god kommunikativ förmåga som hjälper dig att skapa goda relationer både internt och externt såväl som att föra fram ditt budskap på ett pedagogiskt och tydligt sätt. Vidare känner du ett engagemang för dina arbetsuppgifter och för att driva saker och ting i mål. För att lyckas i rollen är det viktigt att du trivs med att jobba i högt tempo på ett bolag under ständig utveckling.


Vad erbjuds du?


Aros Kapital är i ett expansivt skede där vi vill fortsätta att förändra branschen. Vår inställning är att allt är möjligt och vi har därför byggt ett team med stark personlig drivkraft. Du kommer ingå i vårt team där du får möjlighet att tillsammans med teamet växa med både bolaget och rollen. Du blir en del av ett motiverat gäng som verkar i en dynamisk miljö där egen drivkraft för att skapa förändring och förbättring premieras.


Du erbjuds ett spännande arbete i en dynamisk och fartfylld miljö! Här får du möjligheten att bli en viktig spelare där din insats och ditt bidrag är av största vikt för vår gemensamma utvecklingsresa framåt. Vi erbjuder förmåner så som ett generöst friskvårdsbidrag, sjukvårdsförsäkring, frukost och massage på jobbet. Vi välkomnar dig till vårt helt nybyggda kontor med fantastisk utsikt på 26e våningen i Gårda i Göteborg där utmanande och roligt arbete varvas med mycket aktiviteter, härliga kollegor och en schysst företagskultur!


Start


Tillträde så snart som möjligt, eller enligt överenskommelse.


Ansökan


I denna rekryteringsprocess samarbetar Aros Kapital med Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval sker löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ida Odelius på telefonnummer 076-002 69 19 alternativt ida.odelius@jurek.se