Bolagsjurist till Slättö

för 17 dagar sedan
Läs Senare

Slättö är en ledande nordisk förvaltare av alternativa investeringsfonder med fokus på fastigheter. Slättö förvaltar tillgångar för ca 13 miljarder kronor med en ambition att nå 50 miljarder under 2025. Sedan 2013 har Slättö rest sju fonder och genomfört mer än 100 transaktioner med ett totalt transaktionsvärde på mer än 20 miljarder.


Bolaget fortsätter att växa och söker nu en strukturerad bolagsjurist som vill arbeta i en bred roll.

Arbetsuppgifter
Som bolagsjurist på Slättö kommer du att involveras i alla delar av bolaget. Rollen innebär att du har många kontaktytor, interna såväl som externa. Du kommer att arbeta med många olika uppgifter och rättsområden inom regelefterlevnad, finansiering, transaktioner, intern styrning och kontroll samt projekt.

I uppgifterna ingår att ge juridisk rådgivning till verksamheten avseende exempelvis bolagsrätt, M&A, fondjuridik och allmän affärsjuridik. Du kommer även att hjälpa till med dokumentationshantering i samband med finansieringar och förvärv av nya bolag samt förbereda styrelsematerial. Kort sagt, arbeta med allt som kan uppstå i ett bolag som är av juridisk karaktär.
Du rapporterar till bolagets chefsjurist.

Vem är du?
Vi söker dig som har juristexamen och som har 1 – 4 års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå, bank eller bolag. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med finansiering, M&A och/eller allmän affärsjuridik, gärna från tillståndspliktig verksamhet. Du behöver inte ha arbetat med alternativa investeringar, men du har viljan och ambitionen att lära dig och utvecklas i rollen tillsammans med oss. Du uppskattar ansvar, ordning och reda, du arbetar strukturerat och med stor kvalitetsmedvetenhet. Samtidigt är du driven och engagerad, kommunikativ och har mycket lätt för att etablera relationer.

Du erbjuds
Du erbjuds en bred och spännande roll i ett ungt bolag i stark tillväxt! Tjänsten är placerad på bolagets huvudkontor på Grev Turegatan i Stockholm.

Ansökan
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.
I denna rekryteringsprocess samarbetar Slättö med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Catarina Isaksson på telefonnummer 076-002 69081 alternativt catarina.isaksson@@jurek.se.

Om verksamheten
Slättös huvudsakliga verksamhetsområde är att förvalta alternativa investeringsfonder. Vi skapar värde för samhället och för våra kunder - investerare och hyresgäster - genom att förädla befintliga fastigheter och genom utveckling av nya projekt.

Över tid har Slättö en ambition att växa inom både befintliga och nya investeringsområden. Vår vision är att bli den mest respekterade investeraren inom våra valda strategier.