Lindahl söker fastighetsjurist med transaktionsfokus

för 14 dagar sedan
Läs Senare

Advokatfirman Lindahls fastighetsteam fortsätter att expandera i Stockholm och söker nu en biträdande jurist. Du kommer att tillhöra en byrå som är en av de ledande legala rådgivarna på den nordiska fastighetsmarknaden. Våra experter erbjuder juridisk fullservice till aktörer inom fastighetsbranschen och kan bistå i allt från de mest komplexa transaktionerna till löpande rådgivning i den dagliga verksamheten.

Din roll

Du kommer arbeta med kvalificerad rådgivning avseende köp och försäljning av fastigheter och fastighetsbolag. Utöver transaktionsrelaterat arbete kommer du att tillhandahålla juridisk rådgivning vid övriga frågor som har anknytning till fastigheter, såsom till exempel kommersiell hyresrätt, speciell fastighetsrätt, entreprenadjuridik och projektutvecklingsrelaterade frågor. Bland våra klienter finns såväl svenska som internationella privata och publika bolag, fastighetsutvecklare, fonder samt kommuner och regioner.

Vem är du?

Vi söker en biträdande jurist som nyligen har börjat arbeta med fastighetstransaktioner och har ett stort intresse att fortsätta utvecklas inom området.

Vi värdesätter dina personliga egenskaper lika mycket som din formella kompetens. Vi vill att du ska trivas hos oss och vi med dig! Vi tror att du är ambitiös och engagerad, samtidigt prestigelös och uppskattar att arbeta i team. Med ditt stora intresse för fastighetsbranschen trivs du som bäst i en roll där du får fortsätta utvecklas inom området i en miljö där vi samtidigt värnar om work/life balance och att hela tiden hjälpas åt.

Om Advokatfirman Lindahl

Advokatfirman Lindahl är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer, med ett fullserviceerbjudande och kontor i sex av Sveriges största städer. Våra klienter ligger i framkant inom sina respektive områden och kräver detsamma av oss i egenskap av deras rådgivare. En bekräftelse på att vi levererar utifrån dessa förväntningar är de synnerligen goda omdömen vi får i oberoende undersökningar.

Stockholmskontoret är i en stark expansiv fas och här har vi en prestigelös och varm kultur; organisationen är platt och dörrarna öppna. Hos oss är prestigelöshet inte bara tomma ord på en sida, utan en levande verklighet. Vår arbetsplats präglas av kompetens och framåtanda samt en vilja att göra det yttersta för våra klienter och kollegor. Vi arbetar med en true partnership-modell som också bidrar till en god arbetsmiljö och sammanhållning på kontoret. Det innebär även att vi alltid har möjlighet att bemanna våra ärenden med bästa möjliga kompetens, till fördel för våra klienter och jurister.

Du kommer få arbeta i ett team med stor sammanhållning där vi hjälper varandra samtidigt som vi har roligt tillsammans. Med duktiga och engagerade kollegor och komplexa och spännande uppdrag kommer du fortsätta utvecklas som jurist och vi ser fram emot att växa tillsammans med dig!

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Advokatfirman Lindahl med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.

Varmt välkommen med din ansökan via www.jurek.se.