Inköpsansvarig/Projektinköpare till M3 Bygg

för 7 dagar sedan
Läs Senare

M3 Bygg är ett stabilt och lönsamt företag som kontinuerligt eftersöker kompetenta medarbetare. Vill du vara med och påverka företagets utveckling och ha en hög delaktighet så är M3 Bygg helt rätt arbetsgivare för dig. Vi är medarbetarägda och kulturen på företaget beskrivs som utvecklande, inkluderande och familjär. Vi framhåller att "Vi är våra projekt", då det är därifrån vi syns, verkar, visar resultat och utvärderas. Vår gemensamma värdegrund i form av hur vi vill uppfattas sker via våra ledord: Delaktighet, Öppenhet, Flexibilitet och Förtroende.

 

Vi är idag ca 100 anställda, bjuder in till allehanda aktiviteter och erbjuder bra förmåner. Vårt huvudkontor ligger i trevliga lokaler nära Globen.

 

Vi söker nu en Inköpsansvarig/Projektinköpare som har minst fem års erfarenhet av inköp från byggbranschen.

Om tjänsten

• Ansvara för inköp av; alla tjänster, material och produkter som behövs till ett specifikt projekt
• Ansvara för utförandet av behovsanalyser
• Ta in anbud
• Förhandla med leverantörer och underentreprenörer
• Säkerställa att leveranser är på plats inom utsatt tid
• Se till att material och produkter är av god kvalitet
• Besitta hög kostnadsmedvetenhet i inköpen
• Utföra kontraktsskrivningar
• Möjlighet till personalansvar

Dina kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid att du har minst fem års erfarenhet som inköpare från byggbranschen. Du är en naturlig kommunikatör som uppskattas av både kollegor som leverantörer och du är genuint skicklig på att skapa och upprätthålla goda kontakter.

Du är en riktig proffsförhandlare som uppnår bra resultat samt besitter en god produktkännedom och vet vad riktigt bra kvalitet innebär. Du har även erfarenhet av att utföra behovsanalys och ta in anbud.

Goda kunskaper inom Officepaketet har du med dig och du är inte främmande för att ta till dig ny teknik och digitala lösningar.
Som person har du härlig humor, är öppen, kommunikativ, serviceinriktad och har en riktigt bra förhandlingsteknik.
Tjänsten som inköpsansvarig/projektinköpare är en tillsvidareanställning på heltid.

Din ansökan

I detta uppdrag samarbetar M3 Bygg med Jurek Marketing & Communication. Då urvalet sker löpande så ser vi gärna att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Cajsa Malm, cajsa.malm@jurek.se eller Martina Alexandersson, martina.alexandersson@jurek.se. Observera att vi inte tar emot ansökningar via mail. Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst via vår hemsida www.jurek.se 

Vi ser fram emot att höra från dig redan idag!