Rekryterare sökes till mindre HR-team

för 14 dagar sedan
Läs Senare

Har du några års erfarenhet av rekrytering och söker din nästa utmaning? Vill du tillhöra ett engagerat HR-team och leda rekryteringsarbetet framåt? Då kan rollen som rekryterare till vår kund i city passa dig.

Arbetsbeskrivning
I rollen som rekryterare kommer du att tillhöra ett mindre HR-team bestående av en HR-chef och två HR-partners. Totalt består organisationen av ca 220 anställda.

I rollen som rekryterare kommer du att driva rekryteringsarbetet framåt, koordinera processer, och se till att rätt kompetens når organisationen i rätt tid. Du kommer att få arbeta med alla delar i rekryteringsprocessen så som kravprofiltagning, målgruppsanpassad annonsering, search, urval, intervjuer, tester och anställningsadministration. Vidare kommer du att få arbeta i nära samarbete med övriga på HR, organisationens chefer, marknadsteamet och ibland externa partners.

Utöver att koordinera och driva rekryteringsprocesserna framåt, kommer du även få vara delaktig i att driva utvecklingsprojekt kopplat till rekrytering och employer branding tillsammans med dina HR-kollegor.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har några års erfarenhet av internrekrytering och som söker din nästa utmaning. Du känner dig trygg att arbeta kompetensbaserat i rekryteringsprocessens alla delar och har tidigare erfarenhet av att rekrytera till olika befattningar och nivåer inom tjänstemannasektorn. Det är meriterande om du har ett intresse för system samt om du tidigare tillhört ett HR-team och haft insyn i andra processer utöver rekrytering. 

Som person ser vi att du är initiativtagande, drivande och lösningsorienterad. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och trivs i en roll med många kontaktytor. Du ser detta som en spännande utmaning, där du ges möjlighet att göra skillnad, driva egna projekt och utveckla rekryteringsområdet inom organisationen.

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag om sex månader med tilltänkt överrekrytering till kund efter 6 månader. Här kommer du att få tillhöra en familjär organisation och tillhöra ett team vars kontor är beläget på Östermalm. För mer information om uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Siri Morberg på siri.morberg@jurek.se. Uppdraget är tilltänkt att starta så snart som möjligt eller enligt överenskommelse, så är du den vi söker – välkommen att skicka in din ansökan redan i dag!

Sökord: rekrytering, rekryterare, recruitment, Talent Acquisition Specialist, TA, Talent Management.