Bolagsjurist till Columbus Stockholm

för 4 dagar sedan
Läs Senare

Columbus is a global IT services and consulting company and we are experts in designing, developing, implementing, upgrading, and maintaining digital business applications.


Our mission is to help our customers get ready for the future and succeed in digital transformation. Any change is daunting but we will be there, every step of the way. Our key to success is a comprehensive solution portfolio, deep industry knowledge, extensive technical expertise, and profound customer insight. And of course, our entrepreneurial environment, passion to develop ourselves, and strong team spirit. This has worked very well for us for over 30 years. Please find more information on www.columbusglobal.com/sv/

 

Arbetsbeskrivning

Som bolagsjurist på Columbus arbetar du nära verksamheten. Du är placerad på kontoret i centrala Stockholm och kommer att arbeta främst mot den svenska och norska delen av den nordiska marknaden. Du arbetar nära säljorganisationen och ledningen. Du rapporterar till chefsjuristen som är placerad i Danmark, men du ansvarar för den dagliga juridiska verksamheten i Sverige, som är Columbus största marknad.

Ditt arbete kommer huvudsakligen gå ut på att granska och utforma avtal, medverka vid interna och externa kundmöten, forhandlinger, ansvara för interna utbildningar i säljorganisationen, ta fram nya mallar, samt ha ansvar för varierande juridiska frågeställningar inom områden som bland annat avtalsrätt, bolagsrätt, GDPR, viss arbetsrätt och immaterialrätt. Du kommer således att fungera som juridisk rådgivare inom bolagets diverse verksamhetsområden. Du kommer att ha ett nära samarbete med bolagets sälj och leveransorganisation. Vidare arbetar du med omvärldsbevakning och säkerställer regelefterlevnaden i bolaget.

Tjänsten innebär även arbete med internationell compliance och andra internationella projekt. Koncernspråket är engelska.

Vem är du

Du har en svensk juristexamen. Vidare har du minst fem års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete, från bolag eller advokatbyrå, gärna med inriktning på IT rätt och avtalsskrivning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med compliancefrågor. Erfarenhet av att självständigt driva olika bolagsärenden, gärna i en internationell miljö är meriterande. Du är van att hålla utbildningar anpassade till organisationens behov.

Du är flytande i det svenska språket och har mycket goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Det är meriterande om du har ytterligare nordiska språkkunskaper.

Som person är du van att arbeta i en resultatorienterad organisation. För att lyckas i rollen är du initiativtagande, ambitiös och affärsmässig. Du uppskattar att ta stort eget ansvar och samtidigt vara en del av ett team. Vidare är du lösningsorienterad, förtroendeingivande och har lätt för att knyta kontakter och skapa relationer. Du är positiv och prestigelös i samarbetet med kollegor och kunder.

Rollen innebär arbete inom olika rättsområden som du ser som en utmaning. Att du klarar av att hantera många kvalificerade frågor och följa dem i mål ser du som självklarhet.

Resor i tjänsten kan förekomma.

Du erbjuds

Du erbjuds en intressant och utvecklande tjänst i en internationell organisation i framkant. Intervjuer sker löpande. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek Law, Ulriikka Järnefelt, telefon: 0766 33 14 40.

Varmt välkommen med din ansökan, på engelska, snarast via www.jurek.se