Ludvig & Co söker bolagsjurist

om 2 timmar
Läs Senare

Vi är ca 1300 medarbetare på 130 orter som tillsammans möjliggör trygghet och växtkraft för människor, samhälle och företagande. Med lokal närvaro och personlig service erbjuder vi Sveriges småföretagare och privatpersoner trygghet och enkelhet genom värdeskapande rådgivning och tjänster inom ekonomi, juridik och fastigheter. Ludvig & Co är inne i en förändringsresa som har ett tydligt mål för tillväxt och expansion där vi ska vara det ledande rådgivningsföretaget och samtidigt skapa den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare. Vi hoppas att du vill vara med och bidra på resan!

Med vår stadiga grund ska vi nu bygga vidare, och söker därför ytterligare en bolagsjurist till koncernens funktion Bolagsjuridik & Compliance!

Arbetsbeskrivning

Bolagsjuridik & Compliance består idag av totalt tre personer varav två jurister och en kvalitetsansvarig. Tillsammans ansvarar avdelningen för flera viktiga områden i koncernen. Utöver att bistå verksamheten med juridisk rådgivning och arbete med regelefterlevnad, ansvarar man även för dataskyddsfrågor, reklamations- och skadeståndshantering, kvalitets- och hållbarhetsarbete, intern- och externrevision, försäkringsfrågor, inköp, upphandling och lokalhyresavtal.

Som bolagsjurist på avdelningen Bolagsjuridik & Compliance kommer du bland annat att arbeta med att granska och förhandla verksamhetens lokalhyresavtal samt bistå organisationen vid inköp och upphandling. Du kommer också att hantera koncernens dataskyddsfrågor (GDPR) samt upprätta, granska och förhandla kommersiella avtal.

Du kommer att arbeta nära företagsledningen och kontorsrörelsen. Då tjänsten är ny kommer det finnas viss möjlighet att påverka tjänstens exakta utformning.

Din arbetsplats blir i moderna och attraktiva kontorslokaler på Ludvig & Co´s huvudkontor i Stockholm, med möjlighet till visst distansarbete.

Vem är du?

Vi söker dig som har en svensk juristutbildning och 2 – 5 års arbetslivserfarenhet från bolag och/eller advokatbyrå. Du är van att upprätta och förhandla kommersiella avtal, och tidigare erfarenhet från arbete med inköp och upphandling är meriterande. Du har också erfarenhet från arbete med kommersiella lokalhyresavtal och du är van att förhandla med fastighetsägare och hyresvärdar.

Vidare har du goda kunskaper om GDPR och tillhörande dataskyddsfrågor. Det är meriterande om du arbetat med sådana frågor.

Som person är du ansvarstagande, högpresterande och noggrann. Du är van att möta deadlines och agerar affärsmässigt i allt du gör. Du har ett stort yrkesmässigt engagemang, en vilja och ett driv att identifiera och genomföra såväl stora som små förändringar och förbättringar. Du har en hög integritet, är prestigelös och värdesätter samarbete med såväl kontorsrörelsen som med huvudkontorets andra avdelningar.

Du erbjuds

Du erbjuds en anställning på en av Sveriges bästa arbetsgivare, i en central roll med möjlighet att vara med i koncernens fortsatta expansionsresa. Du får samarbeta med drivna och kompententa kollegor över hela landet.

Du erbjuds möjligheten att vara med och påverka funktionen Bolagsjuridik & Compliance fortsatta arbete framåt då vi är ett litet team som arbetar tätt tillsammans för koncernens bästa.

Ansökan

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Urval sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Ludvig & Co med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodcock@jurek.se.