Nyheter från Jurek – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Nyheter från Jurek

 

 

NYHETSBREV FÖR KONSULTER

Nu har det blivit dags att samla allt spännande som är på gång hos Jurek i ett Nyhetsbrev för alla våra konsulter. Här kommer ni bland annat kunna fördjupa er i Jurek som företag, hålla koll på konsultaktiviteter och läsa om månadens konsult.


 

SHERVIN HAR ORDET

I det här nyhetsbrevet ska ni få lära känna vår VD Shervin bättre. Kärt barn har många namn, men hans senaste alias måste nog vara El Patron – Jureks beskyddare som värnar om alla Jurekianer, konsulter, kunder och kandidater. Så här kommer 9 frågor med vår alldeles egna El Patron!

Först och främst, hur kommer det sig att du startade Jurek? 

– Jag tyckte att det saknades en specialiserad aktör som kunde erbjuda ekonomi- och juridikstudenter studierelaterade jobb där studenten fick relevant erfarenhet och ett mer meriterande CV.

Vilka är dina främsta drivkrafter? 

– Jag älskar att tävla! Sen drivs jag av att bygga bolag och se organisationer och människor växa med uppgiften. Det är verkligen något som ger mig energi och som sporrar mig att jobba lite hårdare och uppnå lite mer.

Vilka är de kritiska framgångsfaktorerna för Jurek?

– Det är nog en rad punkter som är extremt viktiga för bolagets existens. Men framförallt handlar det om att vi har rätt personer med på tåget. Att vara en god arbetsgivare till personal, konsulter och kandidater generellt. Varje anställd och konsult skall vara stolt över att arbeta på Jurek. Då vill vi alla bolagets bästa och jobbar tillsammans mot att utvecklas.

Dessutom är en av våra stora framgångsfaktorer att vi verkligen kämpat och slitit under flera års tid för att bygga vårt varumärke. Vi gav inte upp när det var tuffa tider och det har gjort oss starka och målinriktade.

Vad är du mest stolt över på Jurek? 

Att vi alltid jobbat långsiktigt och således överlevt våra första 10 år! Men framförallt att jag lyckats attrahera alla duktiga kollegor till bolaget, det är så kul att se hur många som stannat kvar och fortsatt utvecklas tillsammans med bolaget. Det är otroligt vad stolt man blir när man ser bolaget rulla på och drivas framåt av alla grymma Jurekianer.  Sen är det också väldigt kul att se hur många konsulter som fått diverse uppdrag via oss och som väljer att stanna kvar och anta nya utmaningar och nya uppdrag.

Vad är ditt största misslyckande?

Det finns rätt många. Men generellt är jag en person som snabbt försöker lära av mina misstag och istället fokusera på det positiva som kommer ut av ett misslyckande. Det är iaf vad jag väljer att komma ihåg för att hela tiden hålla drivet och peppen uppe! 🙂

Hur ser marknaden ut för bemanning och rekrytering de närmsta 2-3 åren?

Marknaden är under förändring, det är helt klart. Framförallt hur man bearbetar kandidatmarknaden där många gamla tillvägagångssätt är under förändring. Tydligt är att nätverk och relationer mellan konsulter, kandidater och bemanningsföretag  kommer att förfinas. De som är bäst på att hitta och utveckla talanger kommer att överleva.

Vad är det som skiljer Jurek från andra bolag?

Jag skulle säga snabbhet, lyhördhet och att vi faktiskt är genuint intresserade av att leverera Perfect Match för både kund och kandidat. Dessutom har vi en väldigt låg personalomsättning vilket visar på att våra kollegor verkligen trivs här. När man har en god Employer Branding är det lättare att lyckas med själva affären och ge kunden ett högre värde.

Vad betyder våra konsulter för Jurek?

Våra konsulter är A och O, en stor del av vår verksamhet består just av denna framgångsrika konsultverksamhet. Det är extremt viktigt att vi gör rätt i alla led – allt ifrån första kontakt till ett omhändertagande från konsultchefer med mera.

Vad gör du när ingen ser dig?

Läser text-TV 🙂

// El Patron

 

SHERVIN I FRAMGÅNGSPODDEN

Om ni vill lära er mer om Shervin så kan ni lyssna på Framgångspodden, avsnitt 122, där ni får 2 timmar av ren inspiration.
https://www.acast.com/framgangspodden/122.franhusbytillsuperentreprenorshervinrazani-original

 


 

MÅNADENS KONSULT: CHRISTINA BORIN

Vi gratulerar Christina Borin som blivit utsedd till månadens konsult! Varje ny utmärkelse presenteras på Jurek.se på förstasidan. Kanske blir det just du nästa gång? 🙂 Här följer en kort intervju med Christina som är vår senaste vinnare:


Hur känns det att få utmärkelsen ”Månadens konsult”?
– Känns verkligen kul, vilken ära att bli utvald!

Hur blev du konsult hos Jurek?
– Jurek hade en annons ute förra augusti om att de behövde HR-personal till olika uppdrag. Då jag precis var hemkommen från en utlandsplacering med min man och var flexibel på att ta olika typer av uppdrag. Helena, min konsultchef, nämnde att det hade kommit in ett nytt uppdrag men visste inte vilket företag då det var hemligt och osäkert hur länge det skulle vara. Jag tyckte det lät spännande och ville gärna vara med i processen. Allt gick väldigt fort. Efter 2 v var jag anställd på Jurek som konsult och hade fått uppdraget på Tetra Pak som har blivit förlängt och snart har jag varit här i 1,5 år.

Hur trivs du hos Jurek och på det uppdrag du är på idag?
– Jag trivs väldigt bra på Jurek och känner mig stolt att arbeta för dem som konsult. Jag har en nära dialog med min chef och hon är alltid tillgänglig. Mitt uppdrag på Tetra Pak som rekryteringskonsult är fantastiskt roligt. Det är en stor organisation här i Lund med en stark internationell atmosfär. Dagligen träffar jag chefer på olika nivåer och på olika avdelningar inom organisationen vilket är väldigt lärorikt. Vi är ett härligt rekryteringsteam och jag känner mig som en i teamet.

Återigen – stort grattis Christina!

 


HÖSTENS KONSULTAKTIVITET


Hej,

Torsdagen den 30:e november är du som konsult varmt välkommen från kl. 17.15 till Rigoletto för lite mingel och biovisning av ”Mordet på Orientexpressen”.

Från 17.30 kommer det bjudas på wraps och dryck innan filmen startar igång, och från 18.00 kommer filmen ”Mordet på Orientexpressen” att visas. Det kommer även bjudas på popcorn till filmen. Vi ser fram emot att få tillbringa denna kväll med er!

Datum: Torsdag 2017-11-30

Tid: 17.15 – 20.00

Film: Mordet på Orientexpressen

Plats: Rigoletto, Salong 2

Adress: Kungsgatan 16

 Det vore fantastisk roligt om så många som möjligt vill delta! OSA senast den 15/11 till din Konsultchef samt meddela om du har eventuella allergier/vegetariskt. FÖRELÄSNING FÖR VÅRA KONSULTER

För ett par veckor sedan hade vi en uppskattad föreläsning på temat: Hur presterar man samtidigt som man mår bra?

Det är viktigt att stanna upp och få återhämtning med jämna mellanrum och på så sätt hitta balans – både på arbetet och i privatlivet. Här fick vi lära oss att andas på rätt sätt tillsammans med föreläsare Johanna Palmqvist från Inspirandrum.

Håll utkik efter fler spännande föreläsningar för konsulter som dyker upp då och då. 🙂


TIPSPENG – TIPSA OSS OCH TJÄNA 2000 kr

Vi är alltid på jakt efter fler duktiga konsulter och kandidater. Om du tipsar oss om en kandidat som får ett uppdrag via oss på Jurek utgår en tipspeng om 2000 kr. Detta gäller även om du tipsar om ett behov som leder till ett uppdrag via oss på Jurek. Så tipsa loss! 🙂

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall