Nyheter från Jurek – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Nyheter från Jurek

 

NYHETSBREV FÖR KONSULTER

Här samlar vi allt spännande som är på gång hos Jurek för alla våra konsulter. Här kommer ni bland annat kunna fördjupa er i Jurek som företag, hålla koll på konsultaktiviteter och läsa om månadens konsult. Nyhetsbrevet riktar sig till alla i Sverige, men just denna gång står Göteborg i fokus. Trevlig läsning!

 


 

JOHN – REGIONCHEF I GÖTEBORG –  HAR ORDET

Berätta om din roll som Regionansvarig för Jurek Göteborg

Som Regionansvarig i Väst har jag ansvar för Jureks kontor i Göteborg. I den rollen ansvarar jag för Regionens omsättning och resultat samt personalansvar för alla anställda i Regionen. Dessutom sitter jag med i ledningsgrupp för att lyfta frågor som rör just Region Väst. Vi är i dagsläget 11 personer på Göteborgskontoret.


Hur kommer det sig att du hamnade på just Jurek?

Jag hade lång erfarenhet inom branschen och var sugen på en ny spännande utmaning. Jag kom i kontakt med Jurek och efter några möten med bl.a. Shervin så var det ingen tvekan – resten är historia.

 

Vad är du mest stolt över med Jurek Göteborg? 

Vi har haft en väldigt spännande resa de snart 2,5 åren jag varit här. En spännande resa från att vi för 2 år sen var 4 personer internt i Göteborg som kämpade hårt med att leverera till våra kunder fram till idag då vi är 11 kollegor som  levererar bättre än någonsin på alla fronter. Jag är mest stolt över alla medarbetare – såväl konsulter som intern personal – som sliter hårt och tillsammans lyckats ta Göteborgskontoret till nya nivåer. Utan er hade vi inte varit där vi är idag.

Vad är det som skiljer Jurek från andra bolag?

Enkelt – det är Shervin. Vi har en privat ägare som ger oss möjligheten att påverka mycket själva, som vågar satsa på att anställa och som ger mycket tillbaka.  Det är en stor anledning till varför Jurek varit Gasellföretag fyra år i rad.


Vad betyder våra konsulter för Jurek?

Våra konsulter betyder allt. Konsulterna är kärnan i Jureks framgångssaga. Att vi lyckas bygga långsiktiga lösningar för våra kunder och konsulter är en viktig formel. Alla konsulter är viktiga och vi jobbar hårt med att utveckla vår konsultverksamhet hela tiden.


Hur skapar man en Perfect Match mellan företag och konsult?

Kommunikation och öppenhet. Allt handlar om relationer –  att verkligen förstå vad våra kunder efterfrågar för att lyckas matcha det med rätt kandidater. Att tänka långsiktigt är alltid viktigt.

 

Slutligen, har du ett favvo- Göteborgsskämt!?

Haha klart jag har:

  • Vet du hur många det bor i Stockholm?
  • Nej?
  • En DRYG miljon!

 


 

JULIA – KONSULTCHEF I GÖTEBORG –  HAR ORDET

Hur trivs du som konsultchef på Jurek Göteborg?

Superbra! Vi har fantastiska konsulter och det är otroligt kul att få följa deras resa. Detta i kombination med mina goa kollegor på kontoret gör det riktigt roligt att gå till jobbet varje dag!

 

Vilka är de största utmaningarna?

Vilken svår fråga… Att dygnet har för få timmar! Jag som jobbat i butik länge är van att kunna ”göra klart” varje dag, men det har jag helt klart fått släppa. Utöver det är det nog att det inte bara är vi på Jurek som slåss om alla grymma kandidater som finns där ute.

Varför valde du att arbeta på just Jurek?

För att Jurek är ett bemanningsföretag som verkligen bryr sig om sina konsulter på riktigt! Det finns en härlig mentalitet som jag gillar: Allt är möjligt och ingen utmaning är för stor!

Hur ser en Perfect Match ut för dig?

Den kan se ut på så många olika sätt beroende på situation. Men i slutändan handlar det såklart om att både kund & kandidat skall känna sig glada, nöjda & förväntansfulla över att börja arbeta tillsammans.

 


 

MÅNADENS KONSULT: MARIE EKMAN

Vi gratulerar Marie Ekman som blivit utsedd till månadens konsult.  Varje ny utmärkelse presenteras på Jurek.se på förstasidan. Kanske blir det just du nästa gång? 🙂 Här följer en kort intervju med Marie som är vår senaste vinnare:


Hur känns det att få utmärkelsen ”Månadens konsult”?
– Det känns oerhört överraskande, men FANTASTISKT kul!

Hur blev du konsult hos Jurek?
– Jag var arbetssökande och såg plötsligt ”mitt” jobb dyka upp, så jag sökte och efter en snabb process var jobbet mitt!

Hur trivs du hos Jurek och på det uppdrag du är på idag?
– Jag har enbart positiva saker att säga om både Jurek och alla de kontakter jag haft där. Dessutom ÄLSKAR jag mitt jobb!

Har du något annat du vill tillägga?
– Stort tack för utmärkelsen! Så uppskattat!

 

 


 

KONSULTAKTIVITET – FÖR GÖTEBORGSBASERADE KONSULTER

Ni har väl inte missat inbjudan till vårens konsultaktivitet?Varmt välkommen att spela shuffelboard, nätverka och mingla med Jurek!

Vad? Shuffelboard, tilltugg & dryck

När? Onsdag 28/2

Tid? 17:30-19

Var? Biljardpalatset, Ekelundsgatan 11, Göteborg

Glöm inte att OSA senast 19 februari!

 


FRUKOSTFÖRELÄSNING FÖR VÅRA KONSULTER MED AVANZA

För ett par veckor sedan hade vi en uppskattad föreläsning på Stockholmskontoret där Avanza presenterade hur pensionslösningar och upplägg ser ut hos dem. Det bjöds på trevlig frukost och många bra tips.

Håll utkik efter fler spännande föreläsningar för konsulter som dyker upp då och då. 🙂


ÖVRIG INFORMATION FÖR KONSULTER

 

Personalhandbok

På Jurek Rekrytering & Bemanning är våra konsulter en av våra viktigaste tillgångar och vägen till framgång. Att du som konsult enkelt och snabbt kan finna den informationen du söker när du har frågor är viktigt för oss och vi har därför sammanställt viktig information för dig i denna Personalhandbok för konsulter. Personalhandboken är avsedd att vara ett uppslagsverk för er konsulter och skapa klarhet i vilka regler och rutiner som gäller. Anställningen styrs av många lagar och regler och vi skall i denna handbok ge en kort sammanfattning av de viktigaste. Det är viktigt att komma ihåg att det du finner i denna handbok är just sammanfattningar – har du mera omfattande frågor så ber vi dig kontakta respektive konsultchef alternativt vår HR-avdelning. Personalhandboken är ett levande dokument, vilket innebär att den över tid kommer att uppdateras och förändras.

 Personalhandboken hittar du under din startsida när du loggar in på https://jurek.ebemanning.se

 

Wellr – ett friskt företag börjar med friska kollegor

Jurek har lanserat ett projekt för ett friskare Jurek där du som konsult har möjligheten att delta. Fokus ligger på hälsa, träning samt välmående både privat och i arbetslivet. För att lyckas med detta har Jurek tagit hjälp av Wellr som har skapat en webbaserad helhetslösning för att systematiskt utvärdera och förbättra hälsa hos de anställda.

 Det Wellr gör är att;

  • Hjälper dig att må bättre, och ger dig de rätta verktygen för att hålla koll på hur du mår.
  • Du har möjlighet att genomföra ett antal tester som består av åtta delar. Testerna ligger till grund för ditt hälsohjul som ger dig en överblick över din hälsa.
  • Hur du svarar på testerna är helt anonymt och det är endast du själv som kommer se dina resultat på den profil du skapar hos Wellr.
  • Genom att kartlägga brister eller riskzoner som finns skapas personliga åtgärdsplaner för att bryta negativa mönster.
  • Det kan vara alltifrån kost, träning till hur många timmar som du behöver sova om natten. Här kan man få tips om exempelvis träningsövningar som just du behöver jobba med – kan vara bålträning i 2 – 3 veckor etc.
  • För mer information gå in på: http://wellr.se/ alternativt https://vimeo.com/221255654
  • Skicka intresseanmälan till vår HR-koordinator Niklas Westberg så kommer du få ett mail med information om hur du skapar ett konto hos Wellr. Niklas.westberg@jurek.se

 

OBS: Du kan endast ta del av erbjudandet under tiden som du har uppdrag via Jurek. När ditt uppdrag är slut så avslutas även ditt konto hos Wellr.


TIPSPENG – TIPSA OSS OCH TJÄNA 2000 kr

Vi är alltid på jakt efter fler duktiga konsulter och kandidater. Om du tipsar oss om en kandidat som får ett uppdrag via oss på Jurek utgår en tipspeng om 2000 kr. Detta gäller även om du tipsar om ett behov som leder till ett uppdrag via oss på Jurek. Så tipsa loss! 🙂

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall