Jurek Institute – Nyexaminerade och klara redovisningsekonomer! – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se
jurek institute

Jurek Institute – Nyexaminerade och klara redovisningsekonomer!

Efter 8 veckors intensiv heltidsutbildning har nu samtliga deltagare i Jurek Institute examinerats och kan numera stolt titulera sig som certifierade redovisningsekonomer!

Utbildningen har startats mot bakgrund av att vi på Jurek vill vara säkra på att vi kan förse våra kunder och samarbetspartners med den kompetens som efterfrågas, trots att det inom vissa områden råder brist på kandidatmarknaden. Redovisningsekonomer är ett typiskt sådant yrke där vi sett att utbudet inte möter efterfrågan. Därmed tog vi saken i egna händer och har i samarbete med SRF Konsulterna tagit fram en skräddarsydd utbildning för ett antal noga utvalda kandidater.

Vi är riktigt nöjda med deltagarna och utbildningen! Allting har gått enligt plan och initiativet har fått ett väldigt gott mottagande från deltagarna såväl som våra kunder och samarbetspartners. Att utbildningen kunde följa planen och motsvara alla parters förväntningar kan vi härleda till det noga arbetet som genomfördes i urvalsprocessen. Våra Rekryterare, Researchers och Talent Managers gjorde ett grundligt jobb för att enbart ta in profiler som matchade med vår målbild för utbildningen och det har betalat sig! Säger Malin Sjöström, Affärsområdeschef för Jurek Finance.

Efter utbildningen är nu deltagarna redo att gå ut på nya uppdrag som konsulter. Är ni i behov av en redovisningsekonom och intresserade av att ingå ett samarbete med oss på Jurek, hör av er så berättar vi mer!

Vill ni ha mer information om Jurek Institute?


6ae97c81a7833ac76e31327ad14626aeJurek Institute utbildar ett antal utvalda talanger inom våra affärsområden. Detta för att i högre grad kunna förse marknaden med den specialistkunskap som krävs idag. För om det är något vi på Jurek lärt oss under alla våra verksamma år så är det att marknaden rör sig snabbt, och nya förutsättningar och verktyg gör att kraven på kompetens och uppdaterad kunskap förändras. Samtidigt finns det flera yrkesverksamma och erfarna personer som vill vidareutbilda och utveckla sig i sitt arbetsliv.

Det är grunden till varför vi 2019 lanserat Jurek Institute – intensiva utbildningar för särskilt utvalda kandidater, i samarbete med erkända utbildningsinstitut runt om i Sverige. Målet är att attrahera personer som vill göra ett karriärsskifte eller fortbilda sig, samtidigt som vi kan erbjuda arbetsmarknaden relevant specialistkunskap. Jurek Institute står för utbildningen och garanterar kandidaten arbete i minst 1 år med fast lön efter examen. Varje utbildning är baserad på vad vi ser är, eller kommer att bli, en bristkompetens på arbetsmarknaden.

ÄR DU INTRESSERAD AV ATT HÖRA MER?
Varmt välkommen att kontakta utbildningsansvarig:
Caroline Lindberg
caroline.lindberg@jurek.se
Tel. 073 745 65 30

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall