Jurek fortsätter att stärka sin position inom chefsrekryteringingar med ökat fokus på Bank och Finans – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Jurek fortsätter att stärka sin position inom chefsrekryteringingar med ökat fokus på Bank och Finans

Vi fortsätter vår satsning på chefs- och   specialistrekryteringar inom affärsområdet Jurek Executive Search. För att möta den ökade efterfrågan på chefsrekryteringar inom segmentet Bank och Finans så har vi nu anställt en specialist på området – Patrik Söderlund.

Patrik Söderlund kommer tidigare från DNB och SEB där han arbetat 10 respektive 18 år i ledande position med att stärka upp sektorn Bank och Finans.

”Nu har Jurek på allvar börjar utmana etablerade chefsrekryterare i såväl Sverige som internationellt och vi ser att det finns ett ökat tryck inom sektorn Bank och Finans. Vi vill möta det ökade behovet av chefsrekryteringar inom detta segment med bästa tänkbara kunskap och erfarenhet och därför har vi anställt en specialist på området”. säger Charlotte Brasch, Affärsområdeshef på Jurek Executive Search.

Patrik Söderlund ser fram emot sin nya roll på Executive Search och konstaterar:

”Allt fler bolag behöver hjälp med nyckelrekryteringar inom segmentet Bank och Finans. Jag ser det som en spännande utmaning att tillgodose detta behov och med ett entreprenörsdrivet bolag som Jurek får jag möjligheten att vara den pusselbiten som krävs för att snabbt och effektivt hitta den nyckelkompetens som näringslivet är i behov av.”

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall