Möt Jureks rekryteringskonsult Helena Woodcook – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se
57a433cc8033cb2b3526a477fb7a722f

Möt Jureks rekryteringskonsult Helena Woodcook

Helena följde drömmen som många aldrig vågar förverkliga – hon bytte karriär efter 20 år som jurist

 

Att överge juridiken helt skulle vara bortkastad tid och kunskap insåg Helena. Hon ville snarare hitta ett nytt sammanhang där hon kunde nyttja den kunskap och erfarenhet hon samlat på sig.

 

Helena funderade över de moment som erbjudit mest utmaning och glädje under sina år som jurist och kom att tänka på den spänning och stimulans som ligger i att anställa nya kollegor – att matcha rätt person med rätt position. Här såg Helena en chans att dra fördel av sin expertis inom juridiken och kombinera det med sin passion för människor. Efter 20 år i branschen vet Helena vad kunden vill  ha och även vilka frågor man ska ställa i en intervjuprocess. När man själv suttit i den situationen underlättar matchningen och skapar en auktoritet och säkerhet.

 

Självklart var det ett stort steg att lämna den trygga inriktning hon haft de senaste 20 åren. Men arbetslivet är långt och Helena insåg att hon har många spännande år kvar att utvecklas, lära och växa som yrkeskvinna. Här följer ett råd och uppmuntran till dig som går i samma tankar, eller helt enkelt inspirerades av den här artikeln:

 

  • Många dömer ut sig alldeles för tidigt – man väljer en inriktning och nöjer sig sedan med den. Men i takt med att du växer som person utvecklas även dina färdigheter, ditt intresse och ditt engagemang. På samma sätt som frågan ”Vad vil du bli när du blir stor” sällan överensstämmer med vart man faktiskt hamnar så kan man omöjligt veta vad man vill bli när man blir större. Man är skyldig sig själv att vara öppensinnad och att våga. Våga bryta mönster och testa nya vägar. Ordet som kommer till mig är En fantastisk känsla som alla är värda att känna!

 

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall