Intervju med Åse Augustesen, HR-chef hos Bostadsförmedlingen – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se
61f67aa0383477e02dee77dfb3f027fe

Intervju med Åse Augustesen, HR-chef hos Bostadsförmedlingen

Ett av Jureks affärsområden är Public, där vi arbetar med kompetensförsörjning inom offentlig sektor. Det innebär att våra konsultchefer, rekryterare samt kundansvariga är specialiserade på just de unika förutsättningarna som råder när det kommer till kompetensförsörjning inom den offentliga sektorn. Jurek Public har gjort över 300 rekryteringar till kommuner och landsting de senaste åren.

Jurek ingår även i ett ramavtal för bemanningstjänster hos SKL Kommentus Inköpscentral! Detta sedan årsskiftet och en av de verksamheter vi samarbetat med är Bostadsförmedlingen i Stockholm AB. Vi hörde av oss till Åse Augustesen, HR-Chef för att fråga några frågor!

 

Hej Åse! Berätta lite om dig själv och ditt arbete

Jag jobbar som HR chef hos Bostadsförmedlingen i Stockholm AB, jag har varit här i drygt ett år. Jag har ett team på 3 personer där vi både jobbar med HR frågor och allt vad det innebär för verksamheten samt även kontorsservice av olika slag för att göra vardagen lite enklare för våra medarbetare.

Vi har under den tiden som jag har varit här, haft många ersättningsrekryteringar samt även ny rekrytering, där vi har samarbetat mycket med Jurek.

När och varför samarbetade ni med Jurek?

Dels har vi som bolag inom staden ett ramavtal som vi ingår i där Jurek är samarbetspartners – vi har jobbat ihop en tid och vi har ett nära och väldigt bra samarbete!

Hur upplevde du processen och kontakten med Jureks rekryteringskonsult?

Kontakten har alltid fungerat väldigt bra, det har jag även hört från den tidigare HR och processen går snabbt och enkelt. Jurek är snabba på att starta upp nya ärenden samt att  återkoppla pågående ärenden.

Skulle du rekommendera Jurek till andra?

Ja absolut!

Tack!

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall