Tillgängliga kandidater inom marknad, kommunikation & media – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga kandidater inom marknad, kommunikation & media

8beb59edcc410b3a269156d05e28364d

Det ställs höga krav på de yrkesroller vi finner inom marknad och kommunikation. Marknaden är i ständig förändring och utveckling och det gäller att hålla sig uppdaterad för att förstå det komplexa media- och kommunikationslandskapet. Vi är extra stolta över att vi kan erbjuda en mängd duktiga kandidater inom det här området och nu vill vi starta det nya året med att presentera ett antal av dem! Men skynda fynda, det är stor efterfrågan på dessa kompetenser.  Läs mer om dem nedan.

Varmt välkommen att höra av dig till oss om ni är på jakt efter någon av föreslagna kandidater eller om ni vill ha hjälp att hitta något helt annat. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta kandidater inom andra affärsområden – som Juridik, Ekonomi, HR och Administration.


tillgänglig kandidat
Målinriktad Content & Marketing Manager med mångårig erfarenhet utav projektledning

Denna kandidat har över 20 års erfarenhet av att arbeta med marknadsföring och grafisk design. Kandidaten inledde sin karriär inom marknad i en roll som marknadskoordinator, och fick successivt utökade ansvarsområden. Arbetsuppgifter som varit en del utav kandidatens vardag är exempelvis budgetplanering, planering utav kampanjer, målgruppsbearbetning och produktutveckling. Hen har även ansvarat för att planera och koordinera internationella kongresser. Arbetet med kongresserna innebar allt ifrån att fastställa en lämplig bud­get för inkomster och utgifter, söka- och boka plats för eventet, desig­na ett grafiskt koncept, sätta ihop en produktutställning och att finnas på plats för kunderna. I denna kandidat får ni en oerhört målinriktad Marketing Manager som med stort engagemang vill ta sig an nya utmaningar hos just er.

Kandidaten har erfarenhet inom följande:
 • Marknadsföring och strategier
 • Grafisk formgivning
 • Evenemangsplanering och koordinering
 • Superuser i affärssystemet NAV Dynamic

KOSTNAD:  550 kr/tim


tillgänglig kandidat
Erfaren Projektledare som vill driva upp er försäljning och stärka ert varumärke

Projektledning är något som ligger denna kandidat varmt om hjärtat. Under merparten av sin karriär har hen arbetat med att leda projekt i olika former, både som anställd och som konsult. Som operativ projektledare har kandidaten ansvarat för att maximera avkastning genom att planera, utföra och följa upp aktiviteter utifrån vision och mål. I sin senaste roll har hen arbetat som kundansvarig projektledare, vilket har inneburit löpande kontakt med kunder i syfte att utveckla affärerna. Kandidaten har drivit projekt från A till Ö med allt vad det innebär från analys, strategi, budget, leda arbetsgrupper och inte minst utvärdering och resultatuppföljning mot uppsatta KPI:er. Har ni behov utav en erfaren projektledare som brinner för att förbättra kundrelationer, och därmed driva upp försäljningen? Då är detta rätt kandidat för er!

Kandidaten har erfarenhet inom följande:
 • Affärsutveckling och marknadsföring
 • Strategiskt och operativt arbete som projektledare
 • Insiktsdriven marknadsföring i både digitala och traditionella medier och plattformar.
 • Personalansvar för upp till 25 personer

KOSTNAD:  770 kr/tim


tillgänglig kandidat
Resultatinriktad E-commerce Manager som vill driva upp försäljningen i er E-handelsbutik

Denna kandidat har många års erfarenhet av att arbeta som E-commerce manager inom B2B. Hen är oerhört resultatinriktad, och har ansvarat för att driva försäljning genom digitala kanaler hos flera olika företag. Utöver detta har kandidaten ansvarat för företagens långsiktiga digitala utveckling, och har även konsulterat inom digital utveckling. Kandidaten är inte främmande för att presentera och implementera såväl lång- som kortsiktiga marknadsstrategier, och inte heller för att ha övergripande ansvar för innehållet på flera hemsidor parallellt. I denna kandidat får ni en driven och målinriktad E-commerce Manager, som vill bidra till starka resultat hos just ert företag.

 

Kandidaten har erfarenhet inom följande:
 • Mångårig erfarenhet av att designa, implementera och utveckla webshopar.
 • Ett utpräglat arbetssätt för att driva försäljning via E-handel.
 • Erfarenhet av att utarbeta och implementera kort- och långsiktiga marknadsplaner.

KOSTNAD:  880 kr/tim


Kreativ Marknadskommunikatör gedigen erfarenhet av att initiera och utveckla affärer
tillgänglig kandidat

Kandidaten har i sin senaste roll drivit flertalet innovationsprojekt, med fokus på att utveckla intressanta produkter för framtiden. Hen har stor vana av att arbeta med starkt konsumentfokus och har i sina tidigare roller genomfört flertalet marknadsundersökningar, koncept- och produkttester och inspirationsresor för att kunna erbjuda de mest attraktiva produkterna på marknaden. Vidare har kandidaten även arbetat med säljfrämjande marknadsåtgärder i form utav kommunikationsprojekt tillsammans med reklam- och designbyråer. Hen har även sammanställt större presentationer inför nyhetslanseringar, samt ansvarat för införsäljningsarbete gentemot obearbetade kunder. I denna kandidat får ni en kundfokuserad marknadskommunikatör, som alltid bidrar med kreativa och nytänkande lösningar.

Kandidaten har erfarenhet inom följande:
 • Erfarenhet av att ha genomfört flera innovationsprojekt med fokus på marknadsanpassning.
 • Stor vana av konsumentfokuserat arbete med hjälp utav marknadsundersökningar och tester.
 • Har ansvarat för säljfrämjande marknadsåtgärder, samt införsäljningsarbete gentemot kund.

KOSTNAD:  850 kr/timAnnars är du såklart varmt välkommen att kontakta din kontaktperson på Jurek eller ringa oss direkt!

Tel. 031-712 83 40.

KUNGSGATAN 17, 411 19 Göteborg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall