Tillgängliga kandidater inom marknad i Stockholm – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga kandidater inom marknad i Stockholm

Låt Jurek hjälpa er att hitta er nästa kandidat inom området MARKNAD.

Här presenterar vi några profiler inom marknad som finns tillgängliga i vårt nätverk just nu. Varmt välkommen att höra av dig till oss om du är på jakt efter någon av föreslagna kandidater eller om ni vill ha hjälp att hitta någon helt annan. Vi hjälper även till att hitta kandidater inom Juridik, HR, Administration och Marknad.


ERFAREN MARKNADS- & FÖRSÄLJNINGSCHEF MED DIGITAL APPROACH OCH INTERNATIONELL ERFARENHET:

Kandidaten har lång erfarenhet inom sälj och marknad ca 20 år, varav 7 år från det digitala. I botten har kandidaten en civilekonomexamen.

Kandidaten har jobbat i flertalet kommersiella branscher och i internationella roller.

Kandidaten har erfarenhet av följande:

 • Marknadsföring
 • Digital marknadsföring/Digitala affären – web/mobilutveckling, CRM & kundlojalitetsprogram, e-mail, social media, e-Acquisition (display, SEO/SEM, affiliate) m.m.
 • E-handelsförsäljning
 • Affärsutveckling
 • Förändringsprocesser
 • Ledningsgruppsarbete

Kandidaten ger ett mycket trevligt, seriöst och bra intryck. Upplevs glad och driven.

Tillgänglig: Omgående


MARKNAD OCH SÄLJ:


Kandidaten har de senaste 7 åren arbetat med affärsutveckling och projektledning inom områdena marknadsföring och försäljning. I botten har kandidaten en Kandidat & Magisterexamen i ekonomi med inriktning marknadsföring från Växjö Universitet. Kandidaten arbetar idag som marknadsansvarig med fokus på varumärkesstrategi, sökmotorsoptimering samt social mediamarknadsföring.

Kandidaten har erfarenhet av följande:

Kandidaten har stor erfarenhet av budget- och prognosarbete samt kampanjplanering inom detaljhandel och mediabranschen.
Kandidaten har stor vana av relationsbyggande mellan avdelningar,  förhandling med leverantörer, ledarskapserfarenhet och van vid personalansvar.

Kandidaten ger ett trevligt, seriöst och bra intryck.

Tillgänglighet: 1 mån


ERFAREN MARKNAD, KUNDSUPPORT OCH ADMINISTRATION:


Kandidaten har gedigen kunskap inom marknad, kundsupport och administration. Kandidaten har sedan 2007 haft kombinerade roller inom marknad (digitala plattformar), administration och kundsupport (frågor och stöd till kunder & leverantörer). I grunden har kandidaten en examen inom Marknadskommunikation och Marknadsföring. Kandidaten har bland annat arbetat som Junior Brand Manager med alltifrån att lansera en ny hemsida, budgetansvar till att ha löpande kontakt med leverantörer. Kandidaten har även jobbat med ekonomiska uppgifter så som fakturering och kundreskontra samt även arbetat som marknadsansvarig på ett mindre bolag.

Idag arbetar kandidaten som Office & Marketing Coordinator. Kandidaten är van att arbeta brett i sina roller och trivs med att vara spindeln i nätet.

Kandidaten ger ett positivt, prestigelöst och professionellt intryck.

Tillgänglighet: Omgående

(Officiell uppsägningstid på 2 månader, dock stora möjligheter att komma loss relativt snart)


JUNIOR MARKNADSASSISTENT /KOORDINATOR INOM EVENT, SERVICE OCH DIGITAL MARKNADSFÖRING:Kandidaten har studerat event management på Martin Collage i Brisbane, Australien och fortsatte sedan sina studier i Sverige för att läsa konceptutveckling inom event och besöksnäring. Kandidaten har under sin studietid arbetat som eventpersonal på diverse olika event och tillställningar samt även varit arbetsledare. Kandidaten har även genomfört två olika praktikperioder under studietiden som projektledare och ansvarig för sociala medier. Kandidaten har efter sina studier arbetat som eventkoordinator och administratör där tjänsten har inneburit att hjälpa kunder med kreativa koncept och fotolösningar till deras event samt enklare projektledning och stöttning vid större event. Kandidaten har erfarenhet av att arbeta med sociala medier, blogg, nyhetsbrev etc.

 

Kandidaten ger ett engagerat intryck och upplevs som en social, utåtriktad och prestigelös person med mycket energi.

Tillgänglighet: Inom en månad


JUNIOR MARKNADSASSISTENT:

Kandidaten har en kandidatutbildning inom reklam och PR från Stockholms Universitet sedan juni 2017. Under hösten 2018 har kandidaten kompletterat med en extra termin inom Data- och Systemvetenskap. Vid sidan av studierna har kandidaten arbetat som marknadsassistent och skaffat sig erfarenhet inom ledning av mindre projekt samt administrativt arbete.

Kandidaten har erfarenhet av:

 • Ledning av mindre projekt inom marknadsföring
 • Mötesanteckningar, bokningar
 • Materialinköp
 • Interna och externa kontakter

Tillgänglighet: 1 månads uppsägningstid

Intresserad av rekrytering och bemanning.


ERFAREN MARKNADSKOORDINATOR:

Kandidaten har mångårig erfarenhet från arbete inom marknadsföringsområdet sedan 1997. Hon har arbetat inom olika branscher, bland annat sjukvårds-, musik-, läkemedelsbranschen. I alla hennes roller har hon arbetat mycket brett och vissa fall har hon varit ensam på marknadsavdelningen.

Exempel på erfarenheter:

 • Planering och genomförande av kampanjer
 • Framtagande av hemsidor och broschyrer
 • Skrivande och uppdatering av innehåll på digitala plattformar
 • Indesign, Photoshop

Kandidaten ger ett bra intryck under intervjun. Hon upplevs vara en lugn, positiv och lättsam person, som är mycket prestigelös och självständig i sitt arbete. Hon beskriver sig själv som serviceinriktad, flexibel, initiativrik och kreativ.

Tillgänglighet: 2 månaders uppsägningstid, men kan eventuellt bli tillgänglig på 1 månad

Intresserad av rekrytering och bemanning.


ERFAREN KOMMUNIKATÖR/ ADMINISTRATÖR:

Kandidaten är i grunden utbildad inom medie- och kommunikationsvetenskap vid Karlstads Universitet. Efter sin examen har hon testat olika roller, såsom marknadsassistent, Key Account Manager och administratör. 2012 började hon i sin nuvarande anställning som administratör och kommunikatör. Detta är en mycket bred roll där hon arbetar ungefär 50/50 med kommunikation och administration.

Kandidaten har bland annat erfarenhet av:

 • Ansvar för all kommunikation internt och externt,
 • Skrivande av informationsmaterial
 • Uppdatering av hemsidor och sociala medier.
 • Skrivande av artiklar och repotage
 • Projektledare
 • Administrativt arbete såsom fakturaunderlag, attestering, kontakt med revisionsbyrå med mera

Kandidaten upplevs som en lugn, lättsam och mycket arbetsam/ambitiös person. Hon är en administrativ person som tycker om att arbeta noggrant och strukturerat. Vidare upplevs hon vara prestigelös och ödmjuk som person.

Tillgänglighet: 2 månaders uppsägningstid

Intresserad av rekrytering.


DRIVEN KANDIDAT INOM MARKNADSFÖRING:

Kandidaten har en magisterexamen i internationell marknadsföring. Sedan examen har kandidaten haft en roll som marknadsansvarig hos ett konsultbolag där kandidaten hade helhetsansvaret över webben och varumärkesuppbyggnaden.

Kandidaten har erfarenhet inom följande:

 • Sociala medier
 • Projektledning
 • WordPress och Photoshop

Kandidaten ger ett professionellt och positivt intryck och upplevs som driven och ambitiös.

Tillgänglighet: Omgående


DRIVEN OCH MÅLINRIKTAD MARKNADSKOORDINATOR/ JUNIOR MARKNADSANSVARIG:

Kandidaten har utbildning från Handelshögskolan med inriktning mot marknad och management.
Tog examen förra året och arbetar idag som marknadsansvarig i ett start-up bolag där denne ansvarar för alla marknadsaktiviteter såsom:

-Social media
-Sköta hemsidan
-Kontakt med byråer
-Upphandlar SEO och Affiliate
-Content marknadsföring och White Papers

Kandidaten är prestationsinriktad, driven och målfokuserad. Snabblärd och självledande.

Tillgänglig: 1 månad


ERFAREN UNDERKONSULT INOM MARKNADSFÖRING:

Kandidaten har över 20 års erfarenhet av marknadsföring inom detaljhandeln och är van vid att arbeta strategiskt i snabbväxande organisationer. Kandidaten har tidigare varit med och byggt upp marknadsavdelningar från start samt arbetat mycket inom produktutveckling samt har även erfarenhet av ledningsgruppsarbete samt att ha personalansvar.
Kandidaten ger ett mycket professionellt intryck under intervjun och upplevs som en social, utåtriktad och driven person som är kommunikativ och prestationsinriktad.

Tillgänglig: omgående


DRIVEN MARKNADSKOORDINATOR:


Kandidaten har nyligen tagit sin examen inom företagsekonomi och marknadsföring och söker efter en tillsvidaretjänst inom marknadsföring gärna i rollen som marknadskoordinator.

Kandidaten har under sin studietid arbetat som Marknadsassistent och Store Merchandiser inom retail och restaurangbranschen samt två år som marknadskoordinator inom fastighetsbranschen. Kandidaten upplevs som en driven och engagerad person som är målinriktad.

Tillgänglighet: inom 1 månad


KONTAKT:

Har ni hittat en profil som passar eller vill ni ha hjälp att hitta en annan kandidat? Hör av er till er kontaktperson på Jurek eller så når ni oss på:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall