Tillgängliga kandidater Marketing & Communication – Malmö – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga kandidater Marketing & Communication – Malmö

Tillgängliga kandidater HR

Tillgängliga kandidater!

Här nedan presenterar vi några utvalda kandidater inom Marketing & Communication som finns tillgängliga i Jureks nätverk i och runt Malmö just nu. Varmt välkommen att höra av dig till oss om du är på jakt efter någon av föreslagna kandidater eller om ni vill ha hjälp att hitta något helt annat. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta kandidater inom andra affärsområden – som Juridik, Ekonomi, HR och Administration!


Ambitiös marknadsförare med dubbelexamina

Med en högskoleexamen inom marknadsekonomi och en civilekonomexamen har vår kandidat utvecklat meriterande kompetenser som relationsskapande, försäljning, marknadsföring och ledarskap. Med ett stort sinne för affärer och en bred arbetslivserfarenhet inom sälj- och marknadsföring har vår kandidat utvecklat egenskaper som hög social kompetens, affärsmannaskap samt struktur och arbetar idag som köksdesigner. Som tidigare distriktschef har vår kandidat deltagit i ett brett arbete inom marknadsföring och på fritiden ligger intresset i natur- och friluftsliv, mat- och dryck samt hus- och trädgård.

Tillgänglig: Omgående


Positiv och engagerad marknadsförare med bred erfarenhet

Vår kandidat har tio års erfarenhet av att ha arbetat med service, kommunikation och marknadsföring både på operativ och strategisk nivå. Med en stor förmåga att kunna se helheten är vår kandidat positiv som person och ser ofta bara möjligheter, vilket också leder till ett stort engagemang i att lära sig nya saker. Med en bred erfarenhet inom branschen har vår kandidat arbetat som marknadskoordinator och kommunikatör samt även drivit ett eget företag och är mer än redo för nya utmaningar.

Tillgänglig: Omgående


Målinriktad marknadsförare med ett sinne för försäljning

Om ni letar efter en erfaren marknadsförare som brinner för försäljning är detta rätt person för er. Vår kandidat har 18 års erfarenhet av marknadsföring och har tidigare arbetat som projektledare, produktchef, marknadsansvarig och säljare. Vår kandidat har erhållit en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap och studerat kurser som Business Intelligence och Project Management för att bredda sina kunskaper. Som person är vår kandidat nyfiken och vill lära sig något nytt varje dag och har utvecklat egenskaper som kommunikativ, rak och målinriktad längs vägen.

Tillgänglig: Omgående 


Prestigelös marknadsförare med dubbelexamina i kommunikation och företagsekonomi

Med en stor målmedvetenhet och ett skarpt fokus ser vår kandidat till att göra ett bra jobb varje dag och har tidigare arbetat som Key Account Manager, avdelningschef och säljare med ett brett arbetsområde inom marknadsföring och försäljning. Vår kandidat har en kandidatexamen i kommunikation med inriktning på PR och journalistik samt en kandidatexamen med inriktning på företagsekonomi och har genom sin arbetslivserfarenhet utvecklat egenskaper som hög kommunikativ förmåga och ledarskap med en positiv och prestigelös inställning.

Tillgänglig: Omgående


Civilekonom med brinnande intresse för kreativ marknadsföring

En marknadsförare som brinner för kommunikation med egenskaper som kreativitet, driv och engagemang beskriver vår kandidat väl. Med 34 års arbetslivserfarenhet har vår kandidat på ett resultatinriktat sätt arbetat som kommunikations- och marknadschef samt projektledare både operativt och strategiskt. Vår kandidat har i grunden erhållit en civilekonomexamen och därefter breddat sina kunskaper inom internationella relationer, reklam, kommunikation- och ledarskap samt Digital Marketing. På fritiden spenderas tiden på träning i form av löpning och promenader om trädgårdsarbetet är i fint skick, annars ligger även tennisen varmt om hjärtat.

Tillgänglig: Omgående


Detaljinriktad marknadsförare med 19 års erfarenhet

Med 19 års arbetslivserfarenhet och bred kompetens inom marknadsföring har vår kandidat arbetat operativt och strategiskt efter att ha erhållit en utbildning inom Digital Marketing. Idag arbetar vår kandidat som Head of Marketing operations som kräver ett stort detaljsinne, ledarskap och ett högt fokus på relationsskapande. Vår kandidat talar flytande svenska och engelska och har även professionella språkkunskaper i franska och tyska.

 

 Tillgänglig: Omgående


9-språkig journalist med lång erfarenhet

Vår kandidat har arbetat som journalist i 25 år både operativt och strategiskt och erhållit en masterexamen i media- och kommunikation med en ekonomisk examen i grunden. Med en särskilt lysande förmåga att levandegöra material lyckas vår kandidat på ett flexibelt, snabbt och idérikt sätt att leverera ett bra jobb. Förutom alla 9 språkkunskaper är vår kandidat också kunnig, kreativ och pigg i att lära sig nya saker.

Tillgänglig: Omgående


Journalist med stort intresse för typografi

Med en kandidatexamen i kulturjournalistik samt gastronomi har vår kandidat arbetat som journalist och redaktör med erfarenhet både från nyhetspress och magasinvärlden. Vår kandidat känner en förkärlek till rubriksättning, ingresser, snygg layout och besöksnäring med extra passion för hållbarhet, friluftsliv och tillhörande turism. Den yrkesmässiga visionen är en utåtriktat och kreativ roll där skrivandet varvas med kontakt med andra människor.

Tillgänglig: Omgående

 


 


Ni kan självklart även höra av er till er kontaktperson på Jurek, eller så når ni oss på:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall