Tillgängliga kandidater Jurek Public – Malmö – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga kandidater Jurek Public – Malmö

Låt Jurek hjälpa er att hitta er nästa medarbetare!

Här nedan presenterar vi några utvalda profiler lämpliga för offentlig sektor som finns tillgängliga i Jureks nätverk i Malmö just nu. Varmt välkommen att höra av dig till oss om du är på jakt efter någon av föreslagna kandidater eller om ni vill ha hjälp att hitta något helt annat. Nedan presenterar vi först ett antal kandidater inom ekonomi, sedan Administration och sedan HR. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta kandidater inom andra affärsområden, som juridik och marknad!


ASSET MANAGER med sinne för affärer

Denna kandidat har läst sin Bachelor i industriell och finansiell analys samt marknadsföring vid Karlstad Universitet 2002-2005, och vidare studerat Ekonomie Magisterexamen inom industriell och finansiell management på Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet 2005-2005. Kandidaten har sedan vidareutbildat sig  men även breddat sig utanför sitt område. Kandidaten arbetar idag som Asset Manager och har tidigare arbetat som Business controller och ekonomisk utredare. På fritiden hittar gärna vår kandidat på aktiviteter genom att bege sig ut i löpspåret eller cykla. Kandidaten är mycket intresserad av sociala strukturer och tror på människans förmåga kopplat till eget ansvar.


HR-Utbildad PAYROLL CONTROLLER med intresse för social innovation och socialt ansvarstagande

Denna kandidat har en kandidatexamen i Arbetslivspedagogik och har studerat vid Lunds Universitet 2009–2012. Vår kandidat har tidigare arbetat som HR-konsult med fokus på operativt och strategiskt arbete inom HR. Kandidaten har även arbetat med rekrytering, rehabilitering och LAS samt som Löneadministratör med lönekonsultativt arbete. Personen vill arbeta på en arbetsplats som är tillfredsställande och utvecklande där hen kan bidra med sin analytiska och kreativa sida där eget ansvar värderas högt.

Denna kandidats styrka är kompetens och erfarenhet både inom lön och HR. Kandidaten har ett starkt driv och engagemang och har ett stort intresse för att vara med och skapa organisationer och främja en inkluderande arbetsplats. Personen är social, trevlig, framåt och lätt att prata med.

Pris: 670 kr/tim


SAMHÄLLSVÄGLEDARE INOM OFFENTLIG VERKSAMHET med erfarenhet av fastighetsförmedling

Denna kandidat har studerat omvårdnadslinjen på gymnasienivå samt fristående arbetsrelaterade sälj- och coachutbildningar. Kandidaten har erfarenhet från fastighetsbranschen och har också haft ett antal förtroendeuppdrag inom ekonomi och sälj. Personen har som mål inom sin karriär att hitta ett spännande och utmanande arbete.  På fritiden lyssnar kandidaten på ljudböcker och trivs med att motionera, äta god mat och umgås med vänner. Kandidaten har lätt för att lära sig nya saker och brukar motivera medarbetare med sin entusiasm, samt har en hög servicekänsla och lätt för att knyta nya kontakter.

Pris: 446 kr/tim


JURIST med bred erfarenhet av miljörätt

Denna kandidat har studerat miljö- och hälsoskyddslinjen och är utbildad jurist.  Personen arbetar idag som jurist inom offentlig verksamhet där hen arbetar med alla tillämpliga lagstiftningar vid en kommunal miljöförvaltning som miljörätt, förvaltningsrätt, sekretessfrågor, kommunalrätt, avtalsrätt och straffrätt. Kandidaten har idag en granskande, vägledande och utbildande roll. Kandidaten har också ansvar för verksamhetsutveckling. Personen är driven och pragmatisk och använder juridiken som verktyg för att hitta lösningar som leder kandidaten i mål.

Kandidaten går gärna på utställningar och konserter samt umgås med familj, vänner och grannar. Kandidaten undervisar även vid ett universitet och en högskola som en bisyssla och önskar att fortsätta med det.

Pris: 872 kr/tim


AVDELNINGSCHEF med bred kompetens inom ledarskap

Denna kandidat har studerat vid KTH och har en Civilingenjörsexamen från Lantmätarelinjen med inriktning på planering och plangenomförande. Personen är avdelningschef inom en offentlig förvaltning. Kandidaten arbetar strategiskt med planering och genomförande av projekt med fokus på att påverka människors vardag. Hen arbetar med aktiv dialog och medskapande för att engagera medborgare i befintliga projekt och har mycket bred erfarenhet av ledarskap, och har även arbetat som markingenjör.

På fritiden brukar vår kandidat löpträna, åka skidor, fjällvandra samt umgås med sin familj.

Pris:  1150 kr/tim


 


KONTAKT:

Har ni hittat en profil som passar eller vill ni ha hjälp att hitta en annan kandidat? Hör av er till er kontaktperson på Jurek eller så når ni oss på:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall