Tillgängliga kandidater Jurek Finance – Stockholm – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga kandidater Jurek Finance – Stockholm

På jakt efter er nästa medarbetare?

Här nedan presenterar vi några utvalda ekonomer som finns tillgängliga i Jureks nätverk i och runt Stockholm just nu. Varmt välkommen att höra av dig till oss om du är på jakt efter någon av föreslagna kandidater eller om ni vill ha hjälp att hitta något helt annat. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta kandidater inom andra affärsområden, som Juridik, HR, Marknad och Administration!


Sifferälskande EKONOMIASSISTENT

Kandidaten är diplomerad ekonomi- och redovisningsassistent från Astar Yrkeshögskola och har sedan ett år tillbaka jobbat som ekonomiassistent på ett bolag, vilket började som en praktik under studierna och övergick sedan till en fast tjänst. Kandidaten hanterar både kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring av kassa/bank samt avstämningar. Kandidaten deltar även vid månadsbokslut, moms och skattedeklarationer. Kandidaten trivs i rollen som ekonomiassistent och uppskattar de varierande arbetsuppgifterna som tjänsten innebär men är redo för nya utmaningar och vill testa något nytt för sin personliga och yrkesmässiga utveckling. Kandidaten arbetar i dagsläget inom hotell- och restaurangbranschen men är öppen för att testa nya branscher. Kandidaten upplevs som en glad och social sifferälskare. Hen ger intryck av att vara driven och motiverad.

Kandidaten har erfarenhet inom följande system: Visma, Palette och Caspeco

Tillgänglig: Inom 1 månad

Pris: 416 kr/h


Erfaren UNDERKONSULT inom ekonomi som drivs av utmaningar

Denna kandidat har gått en 3-årig ekonomisk linje på Elsa Brändströms Skola i Linköping och har sedan studenten 1983 samlat på sig gedigen yrkeserfarenhet inom området. Kandidaten driver nu sin egen konsultverksamhet där hen har varit anläggningschef och var bl.a. ansvarig över arbetet med affärsplan, kostnadskalkylering, budgetering samt personalansvar för ett 30-tal anställda. Kandidaten har även arbetat som Controller och Redovisningschef på olika bolag. Kandidaten drivs av utmaningar och är vid sidan om redovisningen också väldigt systemintresserad och har drivit igenom diverse systemimplementeringar. Hen kan också tänka sig att arbeta hands on med löpande redovisning under kortare uppdrag. Kandidaten lämnade ett trevligt intryck och uppfattas som en öppen, kunnig och driven person!

Kandidaten har erfarenhet inom följande system: Pyramid, Agresso, Bravo, Scala, Visma, Fortknox, SAP.

Tillgänglig: Inom 1 månad

Pris: 800-1000 kr/tim


Senior REDOVISNINGSEKONOM 

Kandidaten har en Masterexamen i företagsekonomi från Stockholms universitet och har sedan 2011 samlat på sig gedigen erfarenhet som redovisningsekonom, främst inom finansbranschen. Kandidaten är självständig i bokslut (månad och år) enligt K3 och har de senaste åren även arbetat med rapportering, koncernredovisning och processförbättring. 2016 flyttade familjen till Fort Lauderdale och kandidaten arbetade där som Accounting Manager med ansvar från ax till limpa samt systemimplementering. Kandidaten motiveras mer av strategiska och analytiska arbetsuppgifter snarare än ren redovisning, men vill nu komma in på den svenska arbetsmarknaden igen och kan även tänka sig uppdrag inom just ”hands on” redovisning, men vill inte ha personalansvar. Denna kandidat ger ett väldigt gott intryck och upplevs som framåt, driven och social. Vidare upplevs kandidaten som lättsam, ödmjuk och prestigelös.

Kandidaten har erfarenhet inom följande system: Visma, Navision, Agresso.

Tillgänglig: Omgående

Pris: 604 kr/tim


Affärsdriven REDOVISNINGSANSVARIG

Kandidaten har eftergymnasial utbildning i företagsekonomi från Företagsekonomiska Institutet och har sedan studierna samlat på sig gedigen erfarenhet inom redovisning och som ekonomiansvarig. Hen arbetar i dagsläget som Ekonomiansvarig på ett entreprenörsdrivet företag med 4 restauranger i Stockholmsområdet. Kandidaten drivs av att vara nära affären och värdesätter kundkontakt, vilken hen efterfrågar i en ny tjänst. Kandidaten är självständig i löpande bokföring, bokslut (månad och år), årsredovisning och skatt enligt K2 och har även hanterat ett 50-tal löner samt haft delat personalansvar med ytterst ansvarig chef. Kandidaten lämnade ett självsäkert intryck och upplevs som en social och driven person med skinn på näsan!

Kandidaten har erfarenhet inom följande system: Visma, Hogia, AdJob. Van användare av Excel.

Tillgänglig: Inom 2 veckor

Pris: 749 kr/tim


REDOVISNINGSANSVARIG med erfarenhet inom controlling

Kandidaten påbörjade sin ekonomiska karriär 1986 har sedan dess samlat på sig gedigen erfarenhet inom redovisning och controlling. Kandidaten har varit projektekonom och ekonomichef på Ericson under 12 år där hen under längre perioder var stationerad utomlands för att starta upp verksamheter och projektrutiner för lokala bolag. Under ytterligare 12 år var hen sedan ekonomichef på ett bolag där kandidaten ansvarade för redovisning, årsbokslut, resultat/nyckeltalsanalyser, budget osv. Kandidaten har även erfarenhet av personalansvar och har arbetat som konsult inom både business controlling och olika chefsroller under åren.  Kandidaten ger ett trevligt intryck och är en social och driven person!

Kandidaten har erfarenhet inom följande system: SAP, Visma, Qlikview, Cognos. Goda kunskaper i Excel.

Tillgänglig: Omgående

Pris beroende på uppdrag


REDOVISNINGSEKONOM med erfarenhet av K2 och K3

Kandidaten har en Kandidatexamen i företagsekonomi från Södertörns Högskola och har sedan studierna arbetat som ekonomiassistent inom leverantörsreskontra. Under 2016 blev hen headhuntad att börja som redovisningsekonom på fastighetsbolag där kandidaten arbetar i dagsläget. Kandidaten trivs med sitt jobb inom redovisning och har i dagsläget ansvar för 30 bolag varav 2 börsnoterade koncerner. Kandidaten har dock inte ansvar för moderbolaget som rapporterar enligt IFRS, utan för dotterbolag som följer K2 och K3. Kandidaten är självständig i löpande bokföring, bokslut och årsredovisningar och arbetar även med skattedeklarationer. Kandidaten söker nu efter en  arbetsplats med en tydlig och pedagogisk chef samt trevliga kollegor där man kan lära sig mer inom sitt yrkesområde!

Kandidaten har erfarenhet inom följande system: SAP, Visma, Qlikview, Cognos. Goda kunskaper i Excel.

Tillgänglig: Inom 2 månader

Pris: 561 kr/tim Ni kan självklart även höra av er till er kontaktperson på Jurek, eller så når ni oss på:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall