Tillgängliga kandidater Jurek Finance – Malmö – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga kandidater Jurek Finance – Malmö

På jakt efter er nästa medarbetare?

Här nedan presenterar vi några utvalda ekonomer som finns tillgängliga i Jureks nätverk i och runt Malmö just nu. Varmt välkommen att höra av dig till oss om du är på jakt efter någon av föreslagna kandidater eller om ni vill ha hjälp att hitta något helt annat. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta kandidater inom andra affärsområden, som Juridik, HR, Marknad och Administration!


REDOVISNINGSANSVARIG med bred erfarenhet inom ekonomi

Vår kandidat har studerat ekonomi och revision på högskolenivå, tog examen och samlade därefter på sig erfarenhet som ekonomiassistent. Efter det följde en tjänst som ekonomichef på samma företag. Vår kandidat har även erfarenhet av att arbeta som redovisningsekonom och redovisningsansvarig. Vår kandidat har mer än 10 års erfarenhet av SAP. Som person är vår kandidat ansvarstagande, strukturerad, noggrann, lojal och pålitlig.

Tillgänglig: Omgående

Pris: 694 kr/tim


EKONOM med hög social kompetens

Vår kandidat har studerat en 3-årig ekonomisk linje och därefter också studerat en 1-årig säkerhetsutbildning med arbetslivserfarenhet inom ekonomi och säkerhetsbranschen. Vår kandidat arbetar idag som marknadsansvarig och har tidigare arbetat som ekonomiansvarig med egenskaper som struktur, förmåga till överblick och helhetssyn och kreativitet. Kandidaten har arbetat i de flesta ekonomisystem och har i sin yrkesroll utvecklat en hög social kompetens och god människokännedom.

Tillgänglig: Inom 2 veckor

Pris: 478 kr/tim


Välutbildad ekonom EKONOM med en doktorsexamen i biofysik

Vår kandidat har erhållit en kandidatexamen i ekonomi vid Lunds Universitet och har arbetat som ekonomiassistent, controller assistant samt redovisningsekonom med personliga egenskaper som analytisk, strukturerad och noggrann. Vår kandidat har utöver redovisning ett stort intresse för molekylärbiologi och har erhållit både en magister i molekylärbiologi samt en doktor i biofysik.

Tillgänglig: Inom 1 månad

Pris: 409 kr/tim


FÖRETAGSEKONOM med struktur i ryggmärgen

Vår kandidat har en examen i företagsekonomi och har en pågående anställning som redovisningsekonom hos ett stort bilföretag och arbetar i huvudsak med löpande bokföring, avstämningar, rapporteringar, månadsbokslut och årsbokslut. Som person är vår kandidat lugn, trygg, noggrann, strukturerad och arbetar gärna hårt för att utvecklas.

Tillgänglig: Inom 2 månadER

Pris: 364 kr/tim


REVISORSASSISTENT med brinnande intresse för IT

Vår kandidat har erhållit en kandidatexamen i IT och ekonomi och arbetar i dag som revisorsassistent. Arbetsuppgifterna går ut på att arbeta med företag som beställer tjänster inom revision. Vid sidan av arbetet utvecklar vår kandidat just nu en applikation och har gärna många bollar i luften samt höga krav på sig själv. Vår kandidat är social och utåtriktad och är en sann lagspelare med stor ambition och vilja till att utvecklas. Det är därför viktigt att få möjlighet till utveckling på sin arbetsplats. Vår kandidat tar gärna ledarrollen om ingen annan gör det och fungerar bra i samarbete med andra.

Tillgänglig: Omgående

Pris: 336 kr/tim


EKONOM med mångårig erfarenhet

Vår kandidat arbetar idag som ekonom på en verksamhet som i huvudsak riktar sig åt psykosocial rehabilitering där arbetsuppgifterna i huvudsak innefattar löpande bokföring, fakturering, kund- och leverantörsreskontra, löner, moms, månadsrapportering bokslut, budget, anställningsavtal samt administrativa uppgifter. Vår kandidat har arbetat som ekonom sedan 1987 och har bred erfarenhet av rollen samt vill framhålla sin ordningsamhet och struktur på saker och ting.

Tillgänglig: Med 1 månads uppsägningstid

Pris: 512 kr/tim


EKONOM med intresse för redovisning och ekonomistyrning

Vår kandidat har alltid haft ett stort intresse för ekonomi och har en kandidatexamen med inriktning inom redovisning och ekonomistyrning samt en magisterutbildning inom revision och styrning. Vår kandidat har tidigare arbetat på en myndighet med deklarationer där arbetet gick ut på att granska deklarationer. Vår kandidat arbetar idag på en ekonomiavdelning vid ett universitet med fakturahantering, leverantörsfakturor samt löpande bokföring men är också delaktig i månadsbokslut och delårsbokslut. Som person är vår kandidat glad, noggrann och strukturerad.

Tillgänglig: Omgående

Pris: 363 kr/tim


CIVILEKONOM med huvudämne företagsekonomi och redovisning

Vår kandidat har erhållit en civilekonomexamen vid Lunds Universitet med inriktning företagsekonomi och redovisning och har tidigare arbetat som både redovisningsekonom och revisorsassistent med huvudsakliga arbetsuppgifter som löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, fakturering samt månadsrapporter. Vår kandidat är flexibel men samtidigt organiserad och lättlärd med en god analytisk förmåga och är anpassningsbar i nya miljöer med erfarenhet av ledarskap. Vår kandidat har B-körkort.

Tillgänglig: Omgående

Pris: 458kr/h


CIVILEKONOM med kunskap inom skatt

Vår kandidat har erhållit en civilekonomexamen vid Lunds Universitet samt studerat beskattningsrätt och har arbetat som ekonom sedan 1987. Arbetsuppgifterna har varit att sköta alla ekonomiska uppgifter som löpande redovisning, fakturahantering, bokslut, avstämningar, skatte- och momsredovisning, kostnadsreserveringar samt periodiseringar. Vår kandidat har stor erfarenhet av affärs- och verksamhetsutveckling, samt har väldigt god disciplin och lätt för att förstå vad som ska göras. Andra positiva egenskaper är att vår kandidat är effektiv i sitt arbetssätt och har en känsla för ordning och reda tillsammans med ansvar.

Tillgänglig: Omgående

Pris: 742 kr/tim


Diplomerad REDOVISNINGSEKONOM med bred kompetens

Vår kandidat är diplomerad redovisningsekonom och har arbetat inom redovisning sedan 86 och ansvarade då för två aktiebolags dotterbolag på en ekonomiavdelning. Vår kandidat har varit ekonomichef. Med tidigare erfarenhet som ekonomiansvarig och konsult har kandidaten arbetat i samma bransch länge och känner till konsultyrket. Arbetsuppgifterna har varit bokslut, årsredovisningar, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, deklarationer och löner. Vår kandidat är en person som alltid vill ha något att göra och är duktig, ambitiös, noggrann och satsar alltid allt.

Tillgänglig: Omgående

Pris: 445 kr/timNi kan självklart även höra av er till er kontaktperson på Jurek, eller så når ni oss på:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall