Tillgängliga kandidater Jurek Finance – Göteborg – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga kandidater Jurek Finance – Göteborg

På jakt efter er nästa medarbetare inom ekonomi?

Här nedan presenterar vi några utvalda ekonomer som finns tillgängliga i Jureks nätverk i och runt Göteborg just nu. Varmt välkommen att höra av dig till oss om du är på jakt efter någon av föreslagna kandidater eller om ni vill ha hjälp att hitta något helt annat. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta kandidater inom andra affärsområden, som Juridik, HR, Marknad och Administration!


EKONOMICHEF med erfarenhet inom ekonomistyrning och lönsamhetsutveckling:

Kandidaten har under de senaste 18 åren arbetat som ekonomichef för olika bolag och har precis avslutat ett uppdrag som interim ekonomichef där syftet var att ansvara för ekonomifunktionen och stötta upp under en organisationsförändring. Kandidaten har gedigen erfarenhet och har arbetat brett. Har exempelvis arbetat med att ansvara för att utveckla processer och verksamhetsstöd för att öka lönsamheten, starta upp en ny rapporteringsmodell för uppföljning och arbetat mycket med effektivisering. Kandidaten har arbetat för både börsnoterade-, ägarstyrda- och riskkapitalägda bolag samt är van vid att arbeta i olika typer av konstellationer och verksamheter. Kandidaten skulle föredra att arbeta på medelstora bolag, då det finns mycket att göra då de inte är färdigutvecklade i sin resa och söker främst uppdrag som är minst 3-6 månader.

Kandidaten har erfarenhet inom följande: Budgetprocess, Skatt, Koncernrapportering, Redovisning, KPI, Målstyrning, Månads-, kvartals-årsbokslut, Ledningsgruppsarbete/styrelsegruppsarbete.

Tillgänglig:  Omgående 


Erfaren EKONOMICHEF intresserad av interimsuppdrag:

Kandidaten har arbetat med ekonomi under många år och har arbetat som CFO, VD och controller. Efter att ha arbetat som ekonomichef i många år har kandidaten sedan 2016 arbetat som konsult och tagit sig an interims uppdrag inom ekonomi. Kandidaten har erfarenhet av både större och mindre bolag och har även arbetat för internationella organisationer. Kandidaten trivs med att komma in och stötta under en övergångsperiod och har erfarenhet av bland annat tillverkande bolag.

Kandidaten har erfarenhet inom följande: Koncernredovisning, Månadsbokslut för flera bolag, Analys av resultatet och rapportering till interna intressenter, Förbättringsprojekt, Utveckling av administrativa rutiner och ekonomisk styrning, Likviditetsplanering, Navision, GAAP, Maconomy, Monitor.

Tillgänglig:  Omgående


Trevlig och noggrann EKONOM söker nya utmaningar:

Kandidaten har arbetat med ekonomi under en längre tid och har erfarenhet av att arbeta bland annat som redovisningsekonom samt redovisningskonsult med ansvar för 12 bolag. I sin senaste roll har kandidaten arbetat som redovisningsansvarig för en mindre koncern med 7 bolag och har även arbetat som ekonomi- och kvalitetsansvarig för en mindre koncern.

Kandidaten har erfarenhet inom följande: Kostnadskontroller/Analyser/Budget, Projektredovisning, Inkomstdeklarationer, Årsbokslut/Månadsbokslut/Årsredovisningar, Moms- & skattedeklarationer, Avstämningar, Kundreskontra/Leverantörsreskontra, Löpande bokföring, Löner, Koncernredovisning för mindre bolag, Fastighetsskatt, MS Office, Winbas, Visma, Agresso, Hogia

Tillgänglig: OmgåendeDriven EKONOMIASSISTENT med ambition att utvecklas inom redovisning:

Kandidaten är nyexaminerad och utbildad civilekonom. Under sin utbildning arbetade kandidaten under en tid extra som inkassohandläggare. Kandidaten hade i samband med utbildning även en praktikperiod på två månader som ekonomiassistent med fokus på kundreskontra. Sedan förra våren fick kandidaten en deltidsanställning som ekonomiassistent som sedan övergick till en heltidstjänst efter examen.

Kandidaten har arbetat självständigt i sin roll och har lagt upp rutiner och processer. Med kunskap av löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra söker nu kandidaten nya utmaningar med ambitionen att utvecklas och lära sig mer om exempelvis bokslut. Kandidaten är intresserad av ett större bolag där det finns goda utvecklingsmöjligheter.

Kandidaten har erfarenhet inom följande: Leverantörsreskontra, Löpande bokföring, Hanterat påminnelser, Utveckling av rutiner och processer,Visma, Agresso, Levdoc, MS Office.

Tillgänglig: En månads uppsägningstid


Företagsam EKONOM med erfarenhet av att starta upp bolag:

Kandidaten är utbildad gymnasieekonom, har läst extrakurser i ekonomi/bokföring samt är utbildad projektkoordinator. Kandidaten har arbetat parallellt för ett mindre företag och har där hanterat deras ekonomi i kombination med att ha startat upp sitt egna bolag. Kandidaten har erfarenhet av löpande bokföring, kund- och levreskontra, kvittohantering, löner. Förberedelse av årsbokslut och kontakt med revisor. Har erfarenhet av momsdeklarationer, rotavdrag, offertskrivning. Kandidaten har även viss erfarenhet av marknadsföring genom att arbeta med strategier och uppbyggnad av ett varumärke. Söker nu efter nya utmaningar och kan tänka sig att arbeta 60–100%

Kandidaten har erfarenhet inom följande:, Löpande bokföring, Kund- och leverantörsreskontra, Löner, Momsdeklarationer, Förberedande årsbokslut, Offertskrivning, MS Office, Fortnox, Visma. Timesync

Tillgänglig: OmgåendeNi kan självklart även höra av er till er kontaktperson på Jurek, eller så når ni oss på:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall