Tillgängliga kandidater inom redovisning – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga kandidater inom redovisning

09d5a9b83dd98582a3f4e84e674a1440

Ett av Jureks specialistområden är Finance – vilket innebär att vi som rekryterar, tillsätter uppdrag och träffar kandidater inom ekonomi och finans är specialister på de roller och områden vi arbetar med! Detta är viktigt, det är så vi vet att vi kan säkra en bra match mellan uppdrag och kandidat.

Nu skulle vi vilja presentera ett antal kandidater som finns tillgängliga i vårt nätverk just nu, alla specialiserade inom redovisning. Samtliga är tillgängliga omgående och letar efter nya möjligheter i sitt yrkesliv.

Behöver ni hjälp att hitta er nästa kollega? Hör av er direkt till oss eller via formuläret längst ner på denna sida! Vi hjälper även till att hitta kandidater inom Juridik, HR, Marknad och Administration.


tillgänglig kandidat
Driven REDOVISNINGSEKONOM med bakgrund inom revision

Kandidaten har en civilekonomexamen från Linköpings universitet med inriktning redovisning och verksamhetsstyrning. Hen har en bakgrund inom revision, både från statlig verksamhet och från den privata sektorn. Kandidaten har främst granskat bolag och myndigheter inom fastighetsbranschen vilket innefattar att se över investeringsprocessen, budget och bokslutsarbetet. Hen har en god förståelse för redovisning och har i sin yrkesroll genomfört månads- och årsbokslut för mindre bolag. Kandidaten har god vana vid att både ha personalansvar och utveckla medarbetare. Hen uppfattas som en positiv, hjälpsam och prestigelös person som trivs bäst där det är högt tempo. Gamla kollegor beskriver kandidaten som en god teammedlem som finner tid till sina medarbetare. Kandidaten söker roller som redovisningsekonom och business controller.

Konsulten har erfarenhet inom följande:
 • Revision: Statligt och privatsektor
 • Redovisning: Månad- och årsbokslut
 • Personalansvar
 • Projektledare för interna projekt
 • Excel, Visma, MKI

TILLGÄNGLIG: Omgående

KOSTNAD: 650 kr/tim


tillgänglig kandidat
Driven och energisk CONTROLLER med bakgrund inom redovisning

Denna kandidat har en ekonomiexamen från Stockholms Universitet med inriktning organisation, utöver det har kandidaten även läst externa kurser inom moms och skatt. Kandidaten har en bakgrund inom redovisning där hen har suttit som momsspecialist samt redovisningsansvarig. Kandidaten har god kunskap inom löpande bokföring och är självständig i både månad/ årsbokslut samt upprätta årsredovisning. Hen har även varit delaktig i både systemimplementeringar samt olika effektiviseringsprojekt kopplat till outsourcing/ ta hem ekonomiavdelningar. Kandidaten har vana både från mindre bolag samt större koncerner med utländskt ägande. Kandidaten uppfattas som en social och glad person med öppet och varmt kroppsspråk. Gamla kollegor beskriver hen som en hjälpsam, pedagogisk och nyfiken medarbetare. Hen söker nu nya utmaningar och vill komma till en miljö där man får vara jobba mot många olika kontaktytor. Hen söker roller som senior redovisningsekonom och financial controller.

Konsulten har erfarenhet inom följande:
 • K2, K3
 • Årsbokslut, Årsredovisning
 • Systemimplementering
 • Fastighetsmoms, EU-moms & nordisk moms
 • Agresso, IFS, SAP, Fortnox, Agda PS, Excel

 

TILLGÄNGLIG: Omgående

KOSTNAD: 800 kr/tim


tillgänglig kandidat
Rak och kommunikativ REDOVISNINGSEKONOM som tar sig an krisuppdrag

Kandidaten har en gymnasieexamen inom ekonomi och har därefter läst bokföring 1 och bokföring 2 hos Företagsekonomiska Institutet. Hen har en gedigen bakgrund inom konsultverksamheten och har haft eget bolag sen 2001. Kandidaten tar främst uppdrag kopplade till effektivisering av reskontra eller systemimplementering. Hen har främst vana vid större organisationer och har både varit verksam inom tjänste- och producerande bolag. Exempel på uppdrag kandidaten har tagit sig an är som teamleder för ett reskontrateam på ca 10 personer där uppdraget var att se över processer och rutiner kopplade till ett framtida systembyte. Kandidaten uppfattas som en positiv, prestigelös och driven person som lägger stor vikt vid att lyckas med det hen tar sig an. Gamla kollegor till kandidaten beskriver hen som en effektiv och driven person med hög arbetsmoral. Kandidaten beskriver sig själv som en do:er som snabbt sätter sig in i nya organisationer och levererar en god produkt.

Konsulten har erfarenhet inom följande:
 • Personalansvar & arbetsledning
 • Delprojektledare
 • Systemimplementering, processer och rutiner
 • Månadsbokslut, Reskontra
 • SAP, Excel, Navision, Visma, Agresso, Raindance, Pyramid


TILLGÄNGLIG
: Omgående

KOSTNAD: 690 kr/tim 


Varm och glad REDOVISNINGSEKONOM 

tillgänglig kandidat

Kandidaten har en gedigen erfarenhet från redovisning och kommer senast från en roll där hen har haft bolagsansvar för moderbolaget samt 7 dotterbolag, både nordiska och utländska. Hen har skött redovisningen för dessa från ax till limpa och har även ansvarat för bokslutsarbetet och årsredovisningen. Hen har även varit verksamma i organisationer där hen har varit med och byggt upp ekonomifunktionen från scratch och suttit som kravställare för systemimplementeringen. Kandidaten har vana från både mindre till större bolag, det bolag hen satt som redovisningsansvarig omsatte ca 1,5 milj/år. Kandidaten är självständig i inkomstdeklarationer, K2, K3 och har goda kunskap av IFRS. Kandidaten uppfattas som en glad och varm person och som inte lägger någon prestige kring arbetsuppgifter och titlar. Gamla chefer beskriver hen som en noggrann och prestigelös medarbetare som sprider glädje på kontoret. Hen beskriver sig själv som en positiv och prestigelös kollega som gillar att jobba i team. Kandidaten söker breda redovisningsroller där man får jobba i team.

Konsulten har erfarenhet inom följande:
 • Månad & Årsbokslut
 • Inkomstdeklaration, Projektredovisning och Årsredovisning
 • K2, K3 & IFRS
 • Excel, Navision, Maconomy, Hogia, Scala

TILLGÄNGLIG: Omgående, 75-100%

KOSTNAD: 800 kr/tim


tillgänglig kandidat
 Utåtriktad REDOVISNINGSEKONOM med goda kunskaper inom lön och HR

Kandidaten började sin yrkeskarriär på en redovisningsbyrå och gick sedermera över till roller som senior accountant. Hen har erfarenhet av att sköta redovisningen från ax till limpa och har även haft hand om löner upp till 110 personer. Kandidaten är självständig i både månad- och årsbokslut samt goda kunskaper i att sammanställa årsredovisningar. Hen har även varit delaktig i att outsourca reskontra arbete samt att ta hem redovisning. Kandidaten uppfattas som en glad och utåtriktad person som söker en familjär arbetsplats. Hen beskriver sig själv som en positiv och samarbetsvillig medarbetare som trivs med att arbeta med andra. Tidigare chefer beskriver kandidaten som en noggrann och glad person som lägger stor vikt vid deadlines och att slutföra det hen har tagit sig an. Kandidaten söker roller inom redovisning och gärna där man även gör löner.

Konsulten har erfarenhet inom följande:

 • Månad & Årsbokslut
 • Löpande bokföring, löneadministration
 • K2
 • EU-Moms, nordisk moms
 • Pensioner, friskvård
 • Agresso, SPCS, Fortnox, Hogia, Hyperion, Oracle

TILLGÄNGLIG: Omgående

KOSTNAD: 773 kr/tim Annars är du såklart varmt välkommen att kontakta din kontaktperson på Jurek eller ringa oss direkt!

Tel. 08-525 01 800

Biblioteksgatan 11, STOCKHOLM

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall