Tillgängliga kandidater inom Marknadskommunikation – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga kandidater inom Marknadskommunikation

8beb59edcc410b3a269156d05e28364d

Det ställs höga krav på de yrkesroller vi finner inom marknad och kommunikation. Marknaden är i ständig förändring och utveckling och det gäller att hålla sig uppdaterad för att förstå det komplexa media- och kommunikationslandskapet. Vi är extra stolta över att vi kan erbjuda en mängd duktiga kandidater inom det här området och nu i december presenterar vi en CRM-specialist, en Grafisk Formgivare, en Kommunikatör och en Social Media Specialist. Men skynda fynda, det är stor efterfrågan på dessa kompetenser.  Läs mer om dem nedan.

Varmt välkommen att höra av dig till oss om ni är på jakt efter någon av föreslagna kandidater eller om ni vill ha hjälp att hitta något helt annat. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta kandidater inom andra affärsområden – som Juridik, Ekonomi, HR och Administration.


Driven CRM-specialist med goda ledaregenskaper

Den här kandidaten har erfarenhet av att utveckla, bygga och driva CRM hos olika företag. Hen är en van kravställare mot IT och en god förhandlare som kan driva sina processer framåt i företaget. Kandidaten har erfarenhet av teamledning och upplevs som en varm och social person som har förmåga att leda och coacha sina medarbetare. Hen har en examen från Handels i Göteborg och har även läst en utbildning till CRM Affärskonsult, vid Nackademin.


Kommunikatör med fokus på storytelling

Den här personen är en erfaren Kommunikatör som verkligen kan trolla med det skrivna ordet. Hen har flera års erfarenhet av att skapa framgångsrik storytelling för bolag B2B. Kandidaten har också arbetat effektivt med intern- och externkommunikation, t ex med intranät, pressreleaser och kommunikation på hemsida och andra digitala kanaler. Kandidaten har en utbildning i Media- och Kommunikation med påbyggnad inom journalistik och skriver gärna både på svenska och engelska. Hen driver eget bolag och tar gärna konsultuppdrag.


Erfaren Social Media-Specialist

Detta är en utåtriktad och kreativ kandidat med nästan 10 års erfarenhet av riktad marknadsföring med fokus på B2C. Personen har ett starkt affärstänk och ett brinnande intresse för kundutveckling, målgrupper och kunddialog. Hen har framgångsrikt arbetat med marknadsföring i sociala medier som drivit trafik både inom e-handel och i fysisk butik. Personen är skarp i att skapa strategier för marknadsföring och att rent operativt se till att dessa genomförs. Detta är en mycket trevlig och driven kandidat med ett stort intresse för friluftsliv och i synnerhet snowboard.


Frilansande, kreativ Grafisk Formgivare

Den här kandidaten har många års erfarenhet av grafisk formgivning både inhouse och hos byråer. Hen har arbetat i flera olika projekt och skapat uppmärksammad och framgångsrik konsumentreklam för ett antal olika produkter. Kandidaten kan hantera samtliga Adobes Creative Cloud inklusive rörlig media i After Effects. Hen har genomgått en två-årig utbildning till Art Director på Berghs, och har dessutom ett antal webbkurser i interaktiv design och webbdesign med sig.  Kandidaten är öppen, social och engagerad.

 Ni kan självklart även höra av er till er kontaktperson på Jurek, eller så når ni oss på:

Tel. 08-525 01 800 

Mail: info@jurek.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall