Tillgängliga kandidater inom marknad, media och kommunikation just nu – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga kandidater inom marknad, media och kommunikation just nu

0078d34d136a89e27c86fdbd6fc3d0be

Få yrken har så höga krav på sig som de inom kommunikation. Vi är därför extra stolta över att vi har specialistkompetens inom området kommunikation, marknad och media. Vi har stärkt vårt erbjudande ytterligare genom förvärvet av Sense Talents i slutet av 2018, som i 10 år varit specialister inom området. Tiderna förändras i snabb takt vilket kräver nya tankesätt och metoder av oss, våra uppdragsgivare och kandidater. Digitalisering och teknikutveckling transformerar bransch efter bransch. Vi vet vad som krävs och hjälper er att hitta vad ni behöver i form av kompetens, erfarenhet och inte minst, personlighet för att skapa hållbara rekryterings- och konsultlösningar inom kommunikation, marknad och media.

Här nedan presenterar vi några utvalda kandidater inom Marketing & Communication som finns tillgängliga i Jureks nätverk i och runt Stockholm just nu. Varmt välkommen att höra av dig till oss om du är på jakt efter någon av föreslagna kandidater eller om ni vill ha hjälp att hitta något helt annat. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta kandidater inom andra affärsområden – som Juridik, Ekonomi, HR och Administration.


Kreativ interaktionsdesigner

Den här kandidaten har flera års erfarenhet som grafisk formgivare och beskriver sig som en hängiven visuell interaktionsdesigner. Hen har en bakgrund i elektronisk design och multimedia och skapar estetiskt tilltalande användarupplevelser. Kandidaten har erfarenhet av arbete med tryck, webb, identitets-, och multimedia design och att samordna hela den kreativa processen från idé till färdig design. Hen har en MSC-examen från Malmö Universitet och har bl. a studerat ludic interaction, embodied interaction, social innovation och design based research. Hen har även en BA i Elektronisk Design och Multimedia från The City College of New York med focus på grafisk design och webbdesign.


Skicklig Kommunikatör med bred kompetens inom grafisk design

Denna kandidat har ett flertal utbildningar inom marknadskommunikation och journalistik, samt grafisk design. Sedan 2011 har hen haft roller som webbredaktör, sociala medier- ansvarig och kommunikatör. Hen har framgångsrikt hjälpt företag att utveckla mer användarvänliga webbsidor och även drivit eget där hen producerat hemsidor och tagit fram broschyrer. Hen har fått mycket uppskattning för sin kommunikativa skicklighet och förmåga att skapa material med en tilltalande design.


Kommunikationskonsult med kompetens inom PR och Public Affairs

Den här kandidaten har bred kompetens inom kommunikation med spetskompetens inom PR, Corporate Communication och Public Affairs. Hen är både strategisk och operativ och har vana av arbete med allt från produktion av nyhetsbrev och kommunikation i Sociala medier till medieträning och kriskommunikation. Kandidaten har även lång erfarenhet av ledarutbildning och coachning för personer i chefsroller. Hen har suttit i ledningsgruppen och varit talesperson för diverse olika stora bolag inom Telecom samt arbetat med kommunikation och marknadsföring för ett politiskt parti. Hen driver idag eget som kommunikationskonsult och tar uppdrag inom internkommunikation, PR och pressrelaterad kommunikation. 


Strategisk Marknadsförare med fokus kundnytta och affärsmål

Detta är en kandidat med över 20 års erfarenhet av strategisk marknadsföring-, varumärkes- och affärsutveckling. Hen har gedigen erfarenhet av att hjälpa företag att utvecklas och skapa tillväxt med fokus på kundnytta och affärsmål. Hen har en bakgrund både som kreatör i reklambranschen och som inköpare av kreativa tjänster.  Kandidaten ser i nästa anställning att hen vill bygga vidare på tidigare erfarenheter och använda sin kreativitet. Vidare ser hen gärna att det finns utrymme för att genomföra förändringar och att utveckla effektiva och kreativa marknadsstrategier som skapar tillväxt och resultat. I sin senaste tjänst som Global Marketing Director ansvarade hen för företagets totala, globala marknadsföringsbudget och för utveckling av varumärkesstrategin.Ni kan självklart även höra av er till er kontaktperson på Jurek, eller så når ni oss på:

Tel. 08-525 01 800 

Mail: info@jurek.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall