Tillgängliga kandidater inom Marknad & Kommunikation i Malmö – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga kandidater inom Marknad & Kommunikation i Malmö

f85ae30cf770d8f5404cf1456e4664e9

Här nedan presenterar vi några utvalda kandidater inom Marketing & Communication som finns tillgängliga i Jureks nätverk i och runt Malmö just nu. Varmt välkommen att höra av dig till oss om du är på jakt efter någon av föreslagna kandidater eller om ni vill ha hjälp att hitta något helt annat. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta kandidater inom andra affärsområden – som Juridik, Ekonomi, HR och Administration!

En stor anledning till att vi har ett så brett nätverk av kandidater inom marknad är vårt gedigna search-arbete. Sedan sommaren har vi Martina Alexandersson, researcher, i teamet. Martinas uppdrag går ut på att fortsätta bygga vårt nätverk av talanger inom kommunikationsområdet och det gör hon genom att kartlägga och söka personer med relevant erfarenhet, kompetens och personlighet i våra rekryterings- och konsultuppdrag. Läs mer om henne och vårt arbete här!


Erfaren Digital Analytiker

Den här kandidaten är utbildad webbanalytiker från Medieinstitutet i Stockholm, med kompletterande kurser från Berghs School of Communication. Kandidaten har ansvarat för att optimera arbetet kring Google Analytics och Google Tag Manager med specialkunskap inom HTML, JavaScript och SQL.

Kandidatens spetskompetens är just webbanalys och hen har drivit flera stora projekt på såväl byrå som företag med målet att skapa en större digital närvaro genom att kartlägga kundresan i de olika kanalerna. Kandidaten har jobbat tätt ihop med med marknadschefen och rapporterat till Ledningsgrupp.

Kandidaten är social och nyfiken och håller sig alltid uppdaterad med de senaste trenderna inom webbanalys.

Kandidaten har erfarenhet inom följande:
 • Specialiserad på konverteringsoptimering
 • Ansvarig för att rapportera insikter till ledningsgrupp
 • Spetskompetens inom HTML, JavaScript och SQL.

 


Sales- and Marketing Manager med fokus på digitala marknadsstrategier

Denna kandidat arbetar idag som marknads- och försäljningschef där hen har det övergripande ansvaret för marknads- och försäljningsavdelning, samt kundservice och kundsupport. Kandidaten ansvarar för att upprätta och genomföra affärsplaner samt effektivisering och rationalisering för att nå tillväxt och resultat. Genom att se möjligheter, tänka nytt, inspirera och utmana driver kandidaten utvecklingen framåt genom att ta tillvara på synergierna av att integrera marknad och sälj. Med stort fokus på konkurrenskraftiga digitala marknadsstrategier sätter kandidaten alltid kunden i fokus för att uppnå ökad försäljning och lönsamhet. Kandidatens arbetsuppgifter är bland annat att leda och utveckla marknadskommunikation och varumärkesstrategier, driva det digitala transformationsarbetetsamt budget- och försäljningsansvar.

Kandidaten är affärsmässig, gillar kundkontakt, har en stark drivkraft, är strukturerad, har en förmåga att se helheten och är mycket trevlig. Som ledare uppskattas kandidaten för sin förmåga att inspirera och utveckla personalen och får ofta höra att hen är bra på att lyssna och ge positiv feedback.

Kandidaten har erfarenhet inom följande:
 • Arbetsledande ansvar för drygt 10 personer.
 • Driva digitala transformationsarbeten.
 • Koordinera och utvärdera försäljningsaktiviteter.
 • Ingår i ledningsgruppen.
 • Flytande i både tal och skrift i båda svenska och engelska.

Tillgänglig: Med 3 månaders uppsägningstid


Digital & Marketing Coordinator med erfarenhet av e-commerce

Vår kandidat har en bred erfarenhet från bland annat marknadsföring & kommunikation, försäljning, inköp, ekonomi, ledarskap och e-commerce. Detta gör att hen har lätt att förstå vilka processer och aktiviteter som behöver genomföras/implementeras. Kandidaten har en förmåga att skapa sig en helhetsbild av affären och produkten med ett starkt kundfokus. Kandidaten har erfarenhet av digital analys och marknadsföring och arbetar obehindrat i flera system och verktyg. Som person är kandidaten mycket glad, förtroendeingivande, engagerad och driven.

Kandidaten har erfarenhet inom följande:
 • Definiera mål, strategier, aktiviteter/projekt för bland annat tonalitet, kampanjer, marknadsföring.
 • Budgetansvar (både försäljning och marknadsbudget).
 • Talar och skriver svenska och engelska flytande och har goda kunskaper i franska.
 • Van användare av bland annat Office-paketen, Pyramid, AS400, Google Analytics, Mercus, Sharpoint, Ranktrail, Essbase, SAP, Facebook och Google Ads.

 Tillgänglig: Med 3 månaders uppsägningstid


Senior Marketing Manager

Vår kandidat har över 15 års erfarenhet av marknadsföring, varav nio år som marknadschef i både internationella såväl som lokala FMCG bolag. Kandidaten har bland annat arbetat med varumärkespositioner, strategier, innovationsplaner, reklamkampanjer, utveckling av personal, organisatoriskt förändringsarbete samt utformat och implementerat nya processer, roller och arbetsrätt. Som person är kandidaten social, utåtriktad, trevlig och mycket resultatinriktad.

Kandidaten har erfarenhet inom följande:
 • Rekryterat och byggt upp nytt marknadsteam med mycket goda resultat.
 • Implementera nya arbetsprocesser.
 • Coacha och supporta marknadsteam.
 • Talar och skriver svenska och engelska flytande.

Tillgänglig: Med två månaders uppsägningstid


 Creative Director med flera års erfarenhet av Marketing Management

Kandidat har arbetat inom en global IT-industri i över 15 år – med inriktning mot marknad, kommunikation, teknik och design. Kandidatens senaste tjänst var på ett internationellt mjukvarubolag med verksamhet i norra Europa där hen byggde upp en marknadsorganisation med branding och grafisk profil samt satte upp marknadsplaner och kommunikationsstrategier. Kandidaten har lång erfarenhet av att utveckla strategier, business-mål och målgruppsanalyser – samt applicera nya lösningar och system.

Som person är kandidaten kreativ, strukturerad, resultatorienterad och drivande med ett öppet och prestigelöst sinne.

Kandidaten har erfarenhet inom följande:
 • Lång erfarenhet från att utveckla kreativa koncept och strategier.
 • Van användare av bland annat WordPress, Sketch-up, HTML, Microsoft Office samt Adobe Creative Suite (Photoshop, Illustrator, In Design).
 • Flytande i tal och skrift i både svenska och engelska. Samt mycket goda kunskaper i franska.

 Tillgänglig: I början av januari 2020


Erfaren Content and Marketing Manager

Vår kandidat har över tio års erfarenhet av digital marknadsföring och kommunikation. Hen har en kandidatexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap och har en bakgrund som Projektledare och Copywriter. I kandidatens senaste tjänst som Content and Marketing Manager arbetade hen såväl strategiskt som operativt med genomförande och uppföljning av digitala kampanjer. Hen planerade och producerade content på Facebook- och Instagramkontot.

Som person är kandidaten social, effektiv och lösningsorienterad, gillar att ha mycket på gång och är flexibel. Kandidaten är vass på att komma på nya idéer och har alltid ett målgruppstänk i det hen gör; från att skriva säljdrivande texter till webben till att skapa kreativa digitala kampanjer och skriva intresseväckande content i sociala medier.

Kandidaten har erfarenhet inom följande:
 • Projektledning av olika processer inom PR, webb och kommunikation.
 • Van användare av Microsoft Office, Adobe, Episerver, WordPress, Google Analytics, Google Adwords, Facebook Ads Manager, Newsletter Software.
 • Ansvarig för allt innehåll på företagets digitala kanaler.
 • Flytande i tal och skrift i engelska och svenska. Talar och förstår danska samt har grunder i franska.

Tillgänglig: Omgående


Analysdriven Content Manager

Kandidaten har sin yrkesbakgrund i marknadsföring, försäljning och sälj, där hen både arbetat strategiskt och operativt. Kandidaten har de senaste åren arbetat med online marketing och haft både kampanj- och försäljningsansvar för bolagets hemsidor i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Kandidaten har också varit ansvarig för att planera, presentera och driva kampanjer samt analysera kampanjresultaten. Hen har också haft budgetarbete och budgetuppföljning.

Som person är kandidaten resultat- och målfokuserad med förmågan att se saker utifrån sitt helhetsperspektiv. Vidare är kandidaten engagerad, nyfiken och trivs i en arbetsmiljö där man tillsammans arbetar mot uppsatta mål.

Kandidaten har erfarenhet inom följande:
 • Marknadsföring/försäljning.
 • Projektledning av kampanjarbete.
 • E-handel och skapa kampanjmaterial.
 • Budgetarbete

 Tillgänglig: OmgåendeNi kan självklart även höra av er till er kontaktperson på Jurek, eller så når ni oss på:

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall