Tillgängliga kandidater inom Marketing & Communication – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga kandidater inom Marketing & Communication

f85ae30cf770d8f5404cf1456e4664e9

Här nedan presenterar vi några utvalda kandidater inom Marketing & Communication som finns tillgängliga i Jureks nätverk i och runt Stockholm just nu. Varmt välkommen att höra av dig till oss om du är på jakt efter någon av föreslagna kandidater eller om ni vill ha hjälp att hitta något helt annat. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta kandidater inom andra affärsområden – som Juridik, Ekonomi, HR och Administration!

En stor anledning till att vi har ett så brett nätverk av kandidater inom marknad är vårt gedigna search-arbete. Sedan sommaren har vi Martina Alexandersson, researcher, i teamet. Martinas uppdrag går ut på att fortsätta bygga vårt nätverk av talanger inom kommunikationsområdet och det gör hon genom att kartlägga och söka personer med relevant erfarenhet, kompetens och personlighet i våra rekryterings- och konsultuppdrag. Läs mer om henne och vårt arbete här!

 


Kreativ grafisk designer med stort engagemang

Den här kandidaten brinner för det kreativa och har hittat en ny passion i grafisk produktion sedan en genomförd utbildning på Berghs. Hen har haft en VD-assistentroll där hen fått fria tyglar att använda sin kreativa förmåga och ser sig själv i en ny roll som grafisk designer eller art director. Kandidaten har drivit eget inom grafisk design, webbdesign och fotografering och har full koll på Adobe och andra produktionsverktyg.

Detta är en trevlig person som är lätt att tycka om. Hen känns trygg i sig själv och det märks att hen har ett enormt engagemang. Kandidaten är fokuserad i sitt arbete och har visat i sina roller att hen lätt växlar mellan det kreativa och det administrativa. Hen är pålitlig och har ett sinne för prioritering av arbetsuppgifter.

 


Digital Kommunikatör med kunskap inom SEM och webbkommunikation

Den här kandidaten är riktigt vass på att driva projekt och har bred kunskap inom design och digital kommunikation. Hen har utbildning från Berghs inom Digital Management, från Nackademin i Digital Graphics och en projektledarutbildning i Marknadskommunikation vid SU. Hen har också pluggat journalistik och grafisk design. Efter avslutade studier har hen haft roller som Produktionsledare, Webbansvarig, Webbredaktör och senast som Kommunikatör med ansvar för nyhetsbrev, webbsida, sociala medier samt interna satsningar inom kommunikation. Hen har också drivit framgångsrika projekt inom SEM och skrivit ett flertal uppskattade artiklar inom olika områden.

Detta är en jordnära, trevlig och sympatisk kandidat med mycket skinn på näsan. Hen har varit mycket framgångsrik i sina roller och är särskilt bra på att använda digitala verktyg för framgångsrik kommunikation.

 


Webbkommunikatör med stark känsla för det skrivna ordet

Detta är en kandidat med flera års erfarenhet från arbete på contentbyrå. Hen har skrivit artiklar och nyhetsbrev, ansvarat för närvaro i sociala medier samt skrivit pressmeddelanden, bloggposter och annonstexter. Hen har djup kunskap inom grafisk produktion och webbkommunikation och är van användare av Photoshop, WordPress, Sitecore Mailchimp, Bizwizard, Mynewsdesk, alla Adobes program och samtliga sociala medier. Kandidaten är utbildad webbkommunikatör vid Medieinstitutets YH- utbildning.

Den här kandidaten ger ett socialt och vänligt intryck. Hen visar verkligen att hen brinner för digitala trender och djupdyker i allt hen kommer över som rör ämnet. Hen är up to date och följer med i den snabba digitala utvecklingen.

 


Informatör med global erfarenhet av intern och extern kommunikation

Denna kandidat har mångårig erfarenhet av globalt arbete både på start-ups och inom stora, etablerade organisationer. Hen har utbildat sig både i USA och i Sverige inom Kommunikation och Marknadsföring. Sedan 2010 har hen arbetat globalt med extern och intern kommunikation på företag i Norge, Danmark och Sverige. Kandidaten har framgångsrikt drivit olika utvecklingsprojekt och ansvarat för interkommunikationen vid stora organisatoriska förändringar.

Detta är en kandidat som ger ett mycket professionellt och kompetent intryck. Hen har mycket kunskap och erfarenhet av kommunikation vid olika typer av situationer och i olika organisationer.  Hen anpassar sig lätt till nya förutsättningar och är driven och orädd och bra på att nå ut med allt typ av kommunikations så att den blir förståelig för mottagaren.

 Ni kan självklart även höra av er till er kontaktperson på Jurek, eller så når ni oss på:

Tel. 08-525 01 800 

Mail: info@jurek.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall