Tillgängliga kandidater inom Marketing & Communication i Stockholm! – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga kandidater inom Marketing & Communication i Stockholm!

7916d650e178c6a0ca57ef69e28cbf88

Här nedan presenterar vi några utvalda kandidater inom Marketing & Communication som finns tillgängliga i Jureks nätverk i och runt Stockholm just nu. Varmt välkommen att höra av dig till oss om du är på jakt efter någon av föreslagna kandidater eller om ni vill ha hjälp att hitta något helt annat. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta kandidater inom andra affärsområden – som Juridik, Ekonomi, HR och Administration!

Du har väl heller inte missat att Jurek i början av året förvärvade Sense Talents – specialister på rekrytering inom kommunikation, media och marknadsföring? I och med deras nätverk och specialistkompetens har vi nu ytterligare stärkt vårt erbjudande inom området. Här kan du läsa mer om förvärvet och om Sense! 


Driven och engagerad MARKNADSKOORDINATOR

Kandidaten är utbildad civilekonom med inriktning på marknadsföring och har cirka 10 års erfarenhet som marknadskoordinator med fokus på externa kampanjer. Hen har främst arbetat med att koordinera och kvalitetssäkra produktion av kampanjer och marknadsaktiviteter men har även erfarenhet av events. Typiska arbetsuppgifter har varit att paketera och implementera nya produkter på marknaden med hjälp av externa kampanjer samt intern kommunikation. Kandidatens starka sidor är att hen är mycket socialt begåvad, engagerad och drivs av utmaningar.

Tillgänglig: Omgående

Pris: 550 kr/tim


Erfaren och hungrig MARKNAD- & KOMMUNIKATIONSCHEF

Kandidaten har ca 20 års erfarenhet av att ha arbetat som Marknads & Kommunikationschef på stora bolag såväl inom IT-sektorn som inom Byggbranschen. Under sitt senaste uppdrag arbetade kandidaten med att bygga upp en marknadsavdelning från grunden där stor fokus låg på att öka synlighet mot externa parter samt bygga strukturer för intern kommunikationen. Uppdraget var därför både av strategisk och operativ karaktär. Kandidatens starka sidor är att hen är professionell, tydlig och ambitiös. Kandidaten kan tänka sig uppdrag med strategiskt fokus såväl som operativt.

Tillgänglig: Omgående

Pris: 900 kr/tim


Erfaren och driven KOMMUNIKATÖR & PROJEKTLEDARE tillgänglig omgående!

Kandidaten avslutade nyligen en anställning i finansbranschen där kandidaten arbetade med kommunikation, marknadsföring och projektledning. Kandidaten är van att driva och leda olika projekt inom affärsutveckling och arbetar på strategisk och operativ nivå med både intern och extern kommunikation. Kandidaten har en civilekonomutbildning i grunden med inriktning mot marknadsföring och har arbetat i internationella miljöer där engelska varit koncernspråk. Till kandidatens starka sidor hör en förmåga att se helheten, bidra med positiv energi, projektleda komplexa och långsiktiga projekt och är duktig på att göra det svåra budskapet lätt att förstå.

Tillgänglig: Omgående

Pris: 850 kr/tim 


CONTENT MARKETER med erfarenhet av rörligt innehåll

Konsulten har ansvarat för att skapa strategi, plan och innehåll för kommunikation i alla kanaler samt stödja kollegor i området. Hon har producerat innehåll i form av text och bild (främst rörlig) samt filmer i alla kanaler. Arbetat med digitala kampanjer, analys samt haft budgetansvar för social media kampanjer. Skriver nyhetsbrev, längre artiklar samt kortare texter för social media. Intern och extern kommunikation. Flytande engelska.

 

Tillgänglig: Omgående

Pris: 900 kr/tim


Driven marknadskoordinator med erfarenhet som ILLUSTRATÖR och GRAFISK DESIGNER

Kandidaten har i grunden en kandidatexamen från Örebros Universitet inom Media & Kommunikation, varifrån hen tog examen år 2017. Kandidaten har erfarenhet som illustratör och grafisk designer (frilansuppdrag) och har en god känsla för färg och form. I dagsläget arbetar kandidaten som marknadskoordinator hos ett bolag verksamma inom retail. Ett stort fokus i rollen är visuell kommunikation, både digitalt och i print, men kandidaten hanterar även kundklubbsbrev samt projektleder externa samarbetspartners och bolagets sociala kanaler. En socialt kompetent, lättsam och driven kandidat som vill fortsätta utvecklas inom marknad.

Tillgänglig: Med 1 månads uppsägningstid

Pris: 545 kr/tim


Resultatinriktad och engagerad MARKNADSKOORDINATOR

Kandidaten har i grunden en examen från Edith Cowan University inom Media och Kommunikation. Detta är ett partneruniversitet till Berghs School of Communication, där hon påbörjade sin utbildning. Efter sin examen, och idag, arbetar kandidaten hos ett IT-konsultbolag i en roll som Marknadsassistent. Kandidaten har erfarenhet av annonsering, inbound marketing, produktion av marknadsmaterial, sociala medier, contentarbete – bland annat. En driven, kommunikativ och ambitiös kandidat som vill fortsätta utvecklas. Vill gärna se resultat av sitt arbete och trivs i ett högt tempo.

Tillgänglig: Inom 2 veckor

Pris: 491 kr/tim Ni kan självklart även höra av er till er kontaktperson på Jurek, eller så når ni oss på:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall