Tillgängliga kandidater inom Juridik – Malmö – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga kandidater inom Juridik – Malmö

PÅ JAKT EFTER ER NÄSTA JURIST?

Här nedan presenterar vi några utvalda kandidater inom Juridik som finns tillgängliga i Jureks nätverk i och runt Malmö just nu. Varmt välkommen att höra av dig till oss om du är på jakt efter någon av föreslagna kandidater eller om ni vill ha hjälp att hitta något helt annat. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta kandidater inom andra affärsområden, som Ekonomi, HR, Marknad och Administration!


MILJÖRÄTTSJURIST med erfarenhet av forskning

Kandidaten har en juristexamen från Lunds Universitet och har riktat in sig på miljörätt. Hen har även bedrivit många år av forskning inom miljörätt vid Lunds Universitet. Vidare har kandidaten också en magisterexamen i filosofi där huvudämnet varit pedagogik. Tidigare arbeten har varit inom förvaltningsrätten som förvaltningsrättsnotarie där arbetsuppgifterna var att förberedda förvaltningsmål av olika slag. Hen har även arbetat inom miljöförvaltningen i Malmö stad och var då utredande jurist. Som person är kandidaten ansvarstagande och är inte rädd för att ta egna initiativ.

Tillgänglighet: Omgående

Pris: 440 kr/tim


JURIST med erfarenhet av handelsrätt och migrationsrätt

Kandidaten har en juristexamen från Lunds Universitet där hen har fördjupat sig inom handelsrätt och EU-rätt. Kandidaten har tidigare arbetat som tingsnotarie under en sommar där arbetet bland annat innefattade rättsutredningar. Hen har även arbetat som bolagsjurist, skattegränsutredare och juridisk rådgivare inom allmän affärsjuridik och EU-rätt. Senaste anställningen har däremot innefattat migrationsrätt då kandidaten arbetade som offentligt biträde i migrationsrättsliga ärenden. Som person är kandidaten noggrann, strukturerad och ansvarstagande.

Tillgänglighet: Omgående

Pris: 513 kr/tim


JURIST med lång erfarenhet av skadeståndsrätt

Kandidaten har en juristexamen från Lunds Universitet och arbetar för närvarande som juridiskt ombud där hens uppdrag bland annat berör rättsområdena skadeståndsrätt och civilrätt. Hen har även tidigare arbetat som skadereglerare där arbetsuppgifterna bland annat varit hantering av skador som omfattades av hemförsäkringar eller allriskförsäkringar. Vidare har kandidaten även haft praktik vid Sveriges Domstolar. Som person är kandidaten driven, positiv och glad.

 

Tillgänglighet: Med 3 månaders uppsägningstid

Pris: 661 kr/tim


Nyutexaminerad JURIST med intresse för humanjuridik

Kandidaten tar sin juristexamen till sommaren och har under sin utbildningsgång haft en tjänst som sommarnotarie hos Advokatfirman Vinge. Hen har vidare haft praktik hos Sveriges ambassad där arbetsuppgifterna bland annat var att sammanställa korrekta underlag till diverse statliga utredningar. Kandidaten har även arbetat som skadereglerare och juridisk informatör och har som slutligt mål att arbeta med humanjuridik efter sin examen. Som person är kandidaten hjälpsam, trevlig och positiv.

 

Tillgänglighet: Omgående

Pris: 440 kr/tim


Nyutexaminerad JURIST med kunskap inom migrationsrätt

Kandidaten har en juristexamen från Lunds Universitet och har tidigare arbetat som handläggare hos Migrationsverket. Hen har under sina studier valt att fördjupa sig inom familjerätt och migrationsrätt. Kandidaten har även arbetat ideellt tidigare inom asylrättsstudenterna Malmö/Lund och har då erfarenhet av att arbeta som juridisk informatör. Kandidaten har även arbetat inom Trelleborgs Kommun i etableringsenheten som är en del under Arbetsmarknadsförvaltningen. Som person är kandidaten hjälpsam, lyhörd och engagerad.

 

Tillgänglighet: Omgående

Pris: 440 kr/tim


Erfaren ADVOKAT med inriktning på civilrätt

Kandidaten har en juristexamen från Lunds Universitet och är tingsmeriterad med många års juridiskt arbete bakom sig.  Hen har tidigare arbetat med rättsområdena avtalsrätt, affärsjuridik, fastighetsrätt samt försäkrings – och skadeståndsrätt. Vidare har kandidaten erfarenhet från att processa i såväl förvaltningsrättslig domstol som allmän domstol. Hen har även en stor erfarenhet av utomrättsliga förhandlingar. Att arbeta i grupp trivs kandidaten med och hen har även erfarenhet av ledarskap. Som person är kandidaten driven, lyhörd och positiv.

Tillgänglighet: Omgående

Pris: 705 kr/timNi kan självklart även höra av er till er kontaktperson på Jurek, eller så når ni oss på:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall