Tillgängliga kandidater inom HR i Göteborg – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga kandidater inom HR i Göteborg

Tillgängliga kandidater HR

Har du permanenta eller tillfälliga luckor i din HR-funktion? Vi har flera duktiga HR-konsulter i Jurek HR’s konsultnätverk som just nu är tillgängliga och sugna att kliva på nytt uppdrag. Om du scrollar ner kan du läsa om några av dem.

Så varmt välkommen att höra av dig om någon av våra konsulter passar in på det du söker. Vi kan även hjälpa er att hitta kandidater inom andra områden – som Juridik, Ekonomi, Marknad och Administration.


tillgänglig kandidat
Talent searcher inom IT med en magisterexamen inom Arbets- och organisationspsykologi

Denna kandidat har under många år arbetat inom kundservice och har stor vana av att hantera människor i alla olika situationer. Hen kombinerar framgångsrikt sin erfarenhet av det personliga mötet med en magisterexamen inom arbets- och organisationspsykologi och har i sin senaste roll scoutat talanger inom IT-branschen. Kandidatens senaste uppdrag innebar främst att hitta de bästa talangerna inom IT-utveckling och hen har i detta arbetet fått erfara uppsökande verksamhet av eftertraktade kandidater. Vidare har hen även ansvarat för intervjuer per telefon och har i dessa sammanhang haft stor nytta av sin erfarenhet av att hantera människor i olika servicesammanhang. Denna kandidat ser fram emot att utvecklas vidare inom HR-branschen och vill gärna vara behjälplig när ni behöver rekrytera IT-talanger till just ert företag.

Huvudsakliga kompetensområden:
 • Scouting utav talanger inom IT-branschen.
 • Vana av uppsökande kontakt med eftertraktade kandidater.
 • Van användare av LinkedIns Searchverktyg.

TILLGÄNGLIG: Omgående

KOSTNAD:  450 kr/tim


tillgänglig kandidat
Nyutexaminerad HR-assistent med över tio års arbetslivserfarenhet inom Servicebranschen

Kandidaten har nyligen slutfört sin utbildning till HR-assistent och är nu redo att påbörja sin karriär inom HR hos ert företag. Kandidaten har över tio års erfarenhet av att arbeta under högt tempo och att alltid ge förstklassig service sitter i ryggmärgen. Under sin karriär har hen haft olika roller, men en gemensam nämnare har alltid varit fartfyllda miljöer med starkt kundfokus. Denna kandidat brinner för att alltid leverera en förstklassig kundupplevelse och är nu redo att kombinera sin långa arbetslivserfarenhet med sina nyvunna akademiska kunskaper inom HR-branschen. Om ni behöver en flitig, stresstålig och serviceinriktad HR-assistent är det här kandidaten för er!

Huvudsakliga kompetensområden:
 • Leverera service i världsklass under högt tempo.
 • Administration i alla dess former!
 • Stor vana av att arbeta internationellt, och stor förståelse för internationella kundkontakter.

TILLGÄNGLIG: Omgående

KOSTNAD: 400 kr/tim


tillgänglig kandidat
HR-specialist med över 15 års erfarenhet av att arbeta som Regionchef inom olika verksamheter

Denna kandidat har stor vana av att leda personal och har innehaft chefsroller med personalansvar under merparten av sin karriär. Kandidaten har verkat inom detaljhandeln och har därmed stor vana av att hantera försäljnings- och budgetansvar, rekrytering av personal, utbildning och schemaläggning. Hen har dessutom haft ansvar för att utbilda och coacha kring ledarskap och har en naturlig fallenhet för att entusiasmera sina medarbetare. Under senare år har kandidaten valt att utöka sina färdigheter genom att läsa till HR-specialist och hen känner sig nu mer redo än någonsin för att återigen axla en chefsroll med personalansvar. I denna kandidat får ni en mångfacetterad och engagerad HR-specialist, med många års framgångsrikt ledarskap i ryggen.

Huvudsakliga kompetensområden:
 • Chefsroll med ansvar för budget- och försäljning, tidsoptimering, rekrytering m.m.
 • Praktisk och teoretisk erfarenhet av kompetensbaserad intervjuteknik.
 • Stor vana utav övergripande verksamhetsansvar.

TILLGÄNGLIG: Omgående

KOSTNAD: 600 kr/tim 


Engagerad ledare med stor vana av att arbeta som Utbildningschef
tillgänglig kandidat

Under de senaste tio åren har denna kandidat innehaft en kombinerad roll som Grupp- och Utbildningschef. Hen har haft ansvar för budgetering, projektimplementering och uppföljning, personalansvar samt ett övergripande organisationsansvar. Parallellt med dessa arbetsuppgifter har hen även ansvarat för arbetsgivarens utbildningsaffär och hanterat uppförande av strategier, uppföljningar, systemstöd och försäljningsutveckling. Hen beskrivs som en oerhört engagerad och entusiasmerande ledare, med ett genuint intresse för att utveckla verksamheter och dess medarbetare. Om ni söker en erfaren ledare med stor vana av att hantera många olika projekt parallellt och som brinner för utveckling och framåtanda – då är detta kandidaten ni söker!

Huvudsakliga kompetensområden:
 • Stor erfarenhet av chefsroller med personalansvar.
 • Intresse och vana av att arbeta fram och implementera utvecklingsstrategier.
 • Erfarenhet av att ingå i ledningsgrupp.

TILLGÄNGLIG: Omgående

KOSTNAD: 750 kr/tim


tillgänglig kandidat
Erfaren Verksamhetschef med akademisk utbildning inom verksamhetsstyrning

I över tjugo år har denna kandidat arbetat som ledare, och har under sin karriär innehaft chefsroller i alla olika tappningar. Hen har lång erfarenhet av att rekrytera och utbilda personal, och har även genomgått utbildningar inom intervjumetodik. Vidare har kandidaten under många år ingått i ledningsgrupp, och är inte på något sätt främmande för att driva strategiska frågor inom olika verksamheter. Hen beskriver sig själv som en engagerad ledare, som älskar att coacha och utmana sina medarbetare. Kandidatens målsättning är att skapa goda arbetsmiljöer, där medarbetarna trivs och får känna arbetsglädje. Kanske befinner sig just ert bolag i en förändringsresa, där ni har behov av en erfaren och trygg ledare? Eller behöver ni tillsätta en chefsroll, där personen i fråga ska arbeta för att skapa arbetsglädje och trivsel? I denna kandidat får ni en omtyckt och entusiasmerande ledare, som är oerhört trygg i alla olika former av chefsroller.

Huvudsakliga kompetensområden:
 • Över 20 års erfarenhet av att leda personal.
 • Stor vana av att axla chefsroller inom företag i förändring.
 • Erfarenhet av kvalificerat arbete i ledningsgrupp.

TILLGÄNGLIG: Omgående

KOSTNAD: 800 kr/timAnnars är du såklart varmt välkommen att kontakta din kontaktperson på Jurek eller ringa oss direkt!

Tel. 031-712 83 40.

KUNGSGATAN 17, 411 19 Göteborg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall